• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  993 reviews

Leer D.I.O. Drogisterijen/FACO kennen

D.I.O. is een dynamische full service drogisterijformule met groeiambities. FACO is het moederbedrijf van D.I.O. Drogisterijen en daarmee worden ondernemers volop kansen geboden om te ondernemen en mee te groeien. Dat gaat het beste in een verzorgde winkel gevestigd op de juiste locatie met een uitstekend assortiment. In 2016 is D.I.O. Drogisterijen tot de Beste Drogist. Dat hebben wij te danken aan onze klanten! Dat is dan ook iets waar wij ontzettend trots op zijn. Wil jij werken bij de Beste Drogist van Nederland? Dan is dit jouw kans!


Vacatures hoofdkantoor


Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar.Werken in een D.I.O. winkel

D.I.O. werkt voornamelijk samen met zelfstandig ondernemers. Ben je geïnteresseerd bent in een functie bij een D.I.O.-vestiging bij jou in de buurt? Neem dan rechtstreeks contact op met de bedrijfsleider van de betreffende vestiging.


Ondernemers

Heb je ambitie om ondernemer te worden? Lees verhalen van andere ondernemers die deze stap hebben gezet en laat van je horen. Momenteel zoeken we ondernemers in deze regio's.


Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen voor een functie op ons hoofdkantoor in Amersfoort, dan kan dat door een schriftelijke open sollicitatie met CV naar onderstaand adres te sturen of je sollicitatie te mailen naar hrm.nds@mosadex.nl.

Contact

D.I.O. drogisterij | Afdeling P&O
Printerweg 6
3821 AD Amersfoort

Tel.: 088 - 990 84 00
E-mail: hrm.nds@mosadex.nl

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom D.I.O..