• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  182 reviews

D.I.O. is een dynamische full service drogisterijformule met groeiambities

D.I.O. geeft ondernemers volop kansen om te ondernemen en mee te groeien. Dat gaat het beste in een verzorgde winkel die is gevestigd op de juiste locatie met een uitstekend assortiment. Naast eigenheid is commercie het sleutelwoord. De inkoopcondities van D.I.O. behoren dan ook tot de beste van de markt en onze formulekosten mogen worden gerekend tot de laagste.


Lees het verhaal van jouw toekomstige collega's!


“Als ondernemer pak je je kans en wil je het vooral op je eigen manier doen. D.I.O. geeft mij die vrijheid zes dagen per week.”

Lees meer over Franca van Mourik van D.I.O. drogisterij Drunen


”Qua marketing en communicatie zat het met mijn kennis wel goed, maar de ondersteuning van D.I.O. bij het indelen van de winkel kon ik goed gebruiken. Ik heb gekozen voor het Madelief-concept."

Lees meer over Kristel van Dijk van D.I.O. The Read Shop Sparkling in Nistelrode


“Wij wilden minder synthetische cosmetica in onze schappen en uitbreiden deden wij vrijwel altijd met de groene producten van de Madelief-lijn.

Lees meer over Bob van Rheenen van D.I.O. Drogist in Weesp


“Eerst hebben wij onder het label van een gezondheidswinkel G&W gedraaid, maar sinds 2011 staat er bij ons D.I.O. De Natuurdrogist op de gevel. Ik speelde al langer met het idee een trendy en specialistische winkel op het gebied gezondheid en eerlijke producten te ontwikkelen. Ik wilde de local hero zijn die het leuk vindt om zelf de lokale marketing te doen en die niet houdt van e-nummers op de verpakking.”

Lees meer over Marcel Steenstra van D.I.O. Natuurdrogisterij Stadskanaal


“Het liefst startte ik bij een soft-franchiseorganisatie waar ik mijn eigen inbreng goed in kwijt kan. Na het eerste kennismakingsgesprek met D.I.O. was ik meteen enthousiast"

Lees meer over Mirjam Zuidersma van D.I.O. drogisterij en parfumerie Mirjam


“Naast de boodschappen hebben mensen ook behoefte aan medicatie. Na enig onderzoek leverde D.I.O. wat mij betreft de beste aanvulling op het AH-assortiment. Daarnaast gaf D.I.O. mij de meeste ruimte om een eigen invulling aan de zaak te geven. Geen strak keurslijf dat bepaalt hoe ik mijn vierkante meters moet invullen. Met de ondersteuning van D.I.O. en door goed te luisteren naar de wensen van de klant kan ik ons drogisterijassortiment altijd verrassend houden.”

Lees meer over Bea Kortwijk van D.I.O. Klaver 4


How do you D.I.O.?

Passen de D.I.O.-kenmerken 'vrijheid, respect, flexibiliteit, proactiviteit, toegankelijkheid, collegialiteit, ambitie en deskundigheid' bij jou? Beschik je verder over de nodige vakspecialisaties, een pragmatische aanpak en een goed gevoel voor commercie?

Herken jij jezelf hierin?

Dan is D.I.O. mogelijk de professionele retailpartner die jou helpt het beste uit je ondernemerschap te halen. Als jij ook kiest voor de full service formule van D.I.O., neem dan vrijblijvend contact op met Halima Zemmouri. Wij brengen graag samen jouw kansen in kaart.


Interesse in ondernemerschap? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-9908400.