madelief selectie dio

Bewust leven vraagt om bewuste keuzes. Kies je voor dierproefvrij en natuurlijke ingrediënten? Dan is onze Madelief-selectie van duurzame, eerlijke producten iets voor jou. Je vindt ze op een aparte plek in de winkel. Eerlijke kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Het wordt voor mensen steeds belangrijker om te weten waar producten vandaan komen. Is mijn haarspray getest op dieren? Heeft een kind mijn T-shirt gemaakt? Hoe belastend is deze tube voor het milieu? Mensen leven bewuster en we maken daarom keuzes voor producten die passen binnen onze levensstijl. Maar wie vertelt je hoeveel parabenen of chemische stoffen jouw product bevat? Op het etiket is het vaak moeilijk terug te vinden en als je het weet, wat zegt dit dan? Veel vragen blijven dus helaas onbeantwoord. Wij vinden dit eigenlijk niet passen in deze tijd.

De D.I.O.-drogist gaat daarom verder dan het geven van advies. Binnen ons vertrouwde D.I.O.-assortiment, vind je vanaf nu een geheel nieuwe selectie verantwoorde en duurzame producten. We noemen deze selectie Madelief. Met Madelief biedt D.I.O. voor een eerlijke prijs een alternatief voor het bestaande assortiment, speciaal voor een mooi en gezond leven.

De Madelief-selectie:

  • Dierproefvrij
  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Beter voor het milieu