Idyl ons Huismerk is het huismerk van onder andere D.I.O. drogisterijen. Idyl staat voor kwaliteit en een eerlijke prijs. Met Idyl heb je een vertrouwd huismerk en al je persoonlijke verzorging in één klap in huis.

Het huismerk bestaat uit minstens 450 verschillende producten in de categorieën gezondheid, verzorging en schoonheid. Het zal je dan dan ook niet verbazen dat in elk productsegment wel een variant in het huismerk te verkrijgen is. Van vitaminen en geneesmiddelen tot gezichtsverzorging en mondverzorging. De kwaliteit van de producten is minstens even goed als de bekende merken, terwijl de prijs zeker 20% lager is!

idyl huismerk DIO

idyl huismerk DIO

idyl huismerk DIO
Nieuwsgierig naar Idyl ons huismerk?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Idyl, het huismerk van jouw vertrouwde drogist? Kijk dan eens op de website van Idyl ons Huismerk. Hier vind je informatie over de verschillende producten en de verkooppunten.

Idyl-producten kopen?

Wil je rechtstreeks Idyl-producten bestellen? Ga dan naar de winkel van jouw D.I.O. drogist, maar je vindt de Idyl-producten natuurlijk ook in onze webshop.


idyl huismerk DIO