Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie Sambucol for kids 120 ml Klik hier voor meer informatie

Beauty X

Beauty X

    BeautyX

Het is onze missie om de meest persoonlijke en verrassende parfumerie in Nederland te zijn!

 BeautyX B.V. is in 2019 opgericht door ervaren cosmetica ondernemers, waarbij het uitgangspunt was een modern en verrassend concept neer te zetten. Al gauw bleek dat er ruimte was op de Nederlandse cosmeticamarkt voor Beauty X.

Naast onze vernieuwde Beauty X website zijn we vertegenwoordigt in meer dan 25 vestigingen in Nederland en nog volop groeiend. De uitstraling van een BeautyX vestiging wordt tot de dag van vandaag gekenmerkt als stoer, uniek, modern, urban met female touch en voor iedereen toegankelijk.

Ons 'X' symbool, dat staat voor een lipstickveeg straalt de intimiteit uit van een kus, omhelzing of verrassing, als waardevolle boodschap naar onze klanten. Hiermee beloven wij extra (vrijblijvend) advies, extra informatie, extra service, extra inspanning en zijn extra trendy. Dit benadrukt de persoonlijkheid, overtuiging, autoriteit en deskundigheid van BeautyX. 

Wij staan voor excellente service, zowel in de manier waarop we onze merken en producten selecteren en presenteren, als de wijze waarop we de klant inspireren en verrassen.