Door extreme drukte kan het zijn dat de bestelling later komt dan gepland, onze excuses hiervoor. We doen ons best om alles op tijd te bezorgen.


Icon bezorging levering

Wat is je vraag over bezorging of levering?

We bezorgen momenteel alleen nog binnen Nederland. Mocht dit in de toekomst veranderen dan laten we het je meteen weten!

Jazeker! Je kunt een bestelling afhalen bij de deelnemende vestigingen. Veel van onze lokale D.I.O.-drogisterijen zijn een webshopafhaalpunt. Bij het invullen van de bestelgegevens zijn de deelnemende vestigingen te selecteren als afhaallocatie.

De specifieke afleverdatum van een bestelling is op te zoeken met de Track & Trace code die per e-mail naar je is toegestuurd. Deze e-mail ontvang je zodra het pakket is verzonden. Het kan soms toch gebeuren dat een pakketje toch niet op de plek is waar bedoeld. Neem contact op met PostNL als een pakketje niet is thuisbezorgd. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij het proberen te achterhalen. Neem contact met ons op als het pakketje niet in de winkel is bezorgd. Wij zoeken dan voor je uit wat er aan de hand is.

Een bestelling wordt gratis thuisbezorgd bij bestellingen van meer dan €30. Dit wordt in het bestelproces automatisch verrekend, zodra de optie thuisbezorgen wordt geselecteerd.


Volg de bezorging met jouw persoonlijke Track&Tracecode

De specifieke afleverdatum van een bestelling is op te zoeken met de Track & Trace code die per e-mail naar je is toegestuurd. Deze e-mail ontvang je zodra het pakket is verzonden.


Zo houden we je op de hoogte per mail

Thuisbezorgd

  • Bevestigingsmail - Je ontvangt een bevestigingsmail na het plaatsen van een bestelling.
  • Verzendbevestiging - Zodra je bestelling is verzameld en het pakketje klaar is voor verzending, sturen we je een mail met jouw persoonlijke track & trace code.

Afhalen in de winkel

  • Bevestigingsmail - Je ontvangt een bevestigingsmail na het plaatsen van een bestelling.
  • Verzendbevestiging - Zodra je bestelling is verzameld en het pakketje klaar is voor verzending, sturen we je een mail met jouw persoonlijke track & trace code.
  • Afhaalbericht - Vervolgens ontvang je een afhaalbericht zodra je pakket klaar staat in de winkel. Meestal ligt je pakketje de volgende dag aan het eind van de middag al klaar in de winkel. Volg de precieze tijd met de Track & Trace code.

Hieronder vind je een overzicht van de dagen waarop je de bestelling thuis kunt verwachten of dat het pakket klaar ligt in de winkel.

Voor 20:00 besteld op: Thuisbezorgd Afhalen in de winkel*
Maandag Dinsdag Dinsdag middag*
Dinsdag Woensdag Woensdag middag*
Woensdag Donderdag Donderdag middag*
Donderdag Vrijdag Vrijdag middag*
Vrijdag Zaterdag Zaterdag middag*
Zaterdag Dinsdag Dinsdag middag*
Zondag Dinsdag Dinsdag middag*

*De afhaaltijden in de winkel zijn indicatief. Check je Track & Trace Code om zeker te weten of je pakketje al aan is gekomen.


Op werkdagen

Voor 20:00 uur besteld? Dan wordt het pakketje de volgende dag bezorgd of ligt het klaar in de winkel.


In het weekend iets besteld?

Binnen 2 werkdagen krijg je het pakketje thuisbezorgd of ligt het klaar in de winkel.


Je bestelling wordt gratis bezorgd bij bestellingen van meer dan 30.-. Voor bestellingen van minder dan 30.- wordt 3.95 verzendkosten gerekend. Je kunt er ook voor kiezen om je pakketje af te halen bij een D.I.O.-winkel, dat is helemaal gratis!