Icon retouren ruilen

Wat is je vraag over jouw account of persoonlijke gegevens?

Account webshop

Persoonlijke gegevens kun je wijzigen door in te inloggen en bij je account overzicht de gegevens wijzigen.

1. Klik op het 'mijn account' icoon rechts bovenin
  2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
  3. Klik op 'accountoverzicht'

Let op: voor een wijziging in het bezorgadres in een lopende bestelling kun je het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Dit om ervoor te zorgen dat het adres op tijd wordt verwerkt.

Nieuwsbrief

Afmelden voor de nieuwsbrief kan door in de nieuwsbrief onderin op 'afmelden' te klikken. Erna kun je opnieuw aanmelden voor de nieuwsbrief met het nieuwe adres.

Klantenkaart

Heb je een klantenkaart en wil je daar de gegevens van laten wijzigen? Dit kun je het beste navragen bij je eigen D.I.O.-winkel. Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier met dit verzoek. Geef hierbij duidelijk aan om welke vestiging het gaat. Wij zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terechtkomt.

Het wachtwoord kun je wijzigen door in te inloggen en op het profiel jouw gegevens wijzigen.

Volg de volgende stappen om je wachtwoord te wijzigen:

1. Klik op het 'mijn account' icoon rechts bovenin
  2. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
  3. Klik op 'persoonlijke instellingen'
  4. Zet een vinkje voor 'wachtwoord wijzigen'

Wachtwoord kwijt? Geen probleem! Je kunt heel makkelijk een nieuw wachtwoord instellen.

Volg de volgende stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Ga naar wachtwoord herstellen
  2. Vul daar je e-mailadres in
  3. Klik op verstuur
  4. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord in kunt stellen

Nee hoor, dat hoeft niet! Let wel goed op dat je het juiste e-mailadres opgeeft, zodat je alle e-mails met de bestelinformatie ontvangt. Als je vaker bij ons bestelt dan raden we je aan om wel een account aan te maken. Al je bestelgegevens zijn dan terug te zien in je persoonlijke account en het bestelproces gaat een stuk sneller.

We gebruiken je gegevens alleen waar we het voor nodig hebben, wel zo fijn.

E-mailadres

• Je e-mailadres gebruiken we bijvoorbeeld om informatie te sturen met betrekking tot je bestelling
  • Of om je de nieuwsbrief te sturen als je hebt aangegeven deze graag te ontvangen

Telefoonnummer

• Je telefoonnummer geven we bijvoorbeeld nooit aan derden door
  • We gebruiken deze alleen als het nodig is om je te informeren over bijzonderheden met betrekking tot een bestelling.

Heb je hier verder vragen over? Dan kun je ons altijd een bericht sturen met je vraag.