• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  985 reviews

Weet jij soms ook gewoon even niet wat je die ene vriendin of je partner cadeau moet doen? D.I.O. helpt je om toch origineel uit de hoek te komen. Geef eens zo’n unieke, feestelijke D.I.O. Cadeaukaart. Het is eenvoudig op te laden. En wat ook zo ideaal is: je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. Ook geen gedoe meer met versleten papieren bonnen, want deze D.I.O. CadeauCard is handig in gebruik, een pasje dat zo in je portemonnee gaat.

De D.I.O. cadeaucard is ook een cadeautje met een boodschap. Zo kun je kiezen uit meerdere feestelijke verpakkingen. Een persoonlijk cadeautje waarmee je vriendin zichzelf lekker kan verwennen in de D.I.O. drogisterij. Want zeg nou zelf, daar wordt toch iedereen blij van?

Zo werkt het

Betalen voor de leukste cadeaus is heel makkelijk. Gewoon met je CadeauCard bij de D.I.O. drogist of onze webshop. Het bedrag kun je in één keer of in delen besteden. Je koopt de CadeauCard in jouw D.I.O. vestiging en je kunt deze inwisselen in de winkel of in de online winkel. Wil je weten hoeveel saldo er op je kaart staat? Het saldo check je hieronder.

Check je saldo

Vul hieronder je kaartnummer in. Deze is te vinden op je CadeauCard.

Goed om te weten

D.I.O. CadeauCard werkt net als een pinpas zonder pincode. Koop je in de winkel voor een hoger bedrag dan het saldo op de card dan behandelt de winkelier of de webshop de betaling als een deelbetaling. Check dus eerst even je saldo voordat je naar de winkel gaat of online gaat shoppen en dan weet je precies hoeveel je kunt besteden met je D.I.O. CadeauCard.

Geldigheid saldo

Een D.I.O. CadeauCard is onbeperkt als betaalmiddel te gebruiken vanaf het moment van activeren. Na 24 maanden gerekend vanaf het moment van activeren, wordt er maandelijks een vergoeding ingehouden voor het in standhouden van het D.I.O. CadeauCard-account en het beschikbaar houden en garanderen van jouw kaartsaldo. Deze vergoeding wordt achteraf per kwartaal verrekend met het saldo op de card.

Bij saldo info kun je, na het invullen van jouw kaartnummer, zien op welke datum de D.I.O. CadeauCard is geactiveerd.

Let op: saldo nu ook in te wisselen in de webshop.

Card geblokkeerd?

Neem dan contact op met onze klantenservice via nummer 088 - 990 86 15.

We helpen je graag verder!