• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  167 reviews

Oeps, we vonden geen producten bij de zoekopdracht ''.

Een condoom is effectief in het voorkomen van een ongewenste zwangerschap, maar er zijn meer redenen om er een te gebruiken. We zetten ze hieronder graag allemaal even voor je op een rijtje.

Belangrijke redenen – behalve anticonceptie – om condooms te gebruiken

Een condoom is het enige anticonceptiemiddel dat tegen een SOA (geslachtsziekte) of hiv-besmetting (veroorzaker van Aids) beschermt. Zonder vaste partner, of als je je bedgenoot nog niet zo goed kent, is vrijen zonder condoom onverstandig. Beide partners moeten daar hun verantwoordelijkheid in nemen. Vrouwen kunnen er niet altijd zomaar van uitgaan dat de man een condoom bij zich heeft. Zowel man als vrouw kunnen er dan ook het beste voor zorgen om goed voorbereid te zijn. En daarom kun je bij ons heel gemakkelijk condooms online bestellen.

Nog een paar voordelen van onze online condooms:

  • Er komen geen hormonen aan te pas, dus geen bijwerkingen.
  • Ze zijn hygiënisch.
  • Zonder recept zijn condooms online te koop.
  • En bovendien: ze zijn goedkoop. Je gebruikt ze immers alleen als je seks hebt.

Waarom condooms online kopen?

Je kunt de condooms simpel online bestellen, waarna je ze discreet thuisgestuurd krijgt. Dat is soms wel zo prettig. Zo kun je privé een keuze maken uit alle mogelijke vormen en maten in de condooms online shop van D.I.O., waarna ze snel en in een neutrale verpakking worden thuisgestuurd. Zo gemakkelijk is het!

Een avondje stappen? Een date of een feest? Een condoom heb je voor de zekerheid bij je! En D.I.O. maakt het je heel gemakkelijk om condooms online te kopen. Maak er gebruik van.

Veilig vrijen is genieten zonder zorgen!