De verschillende (online) communicatiekanalen in relatie tot D.I.O. zijn in beheer van de samenwerkende D.I.O. drogisterijen verenigd in Facopart B.V. Diemen. Hiertoe behoren de websites diodrogist.nl, carebydio.nl, dionatuurdrogist.nl, anne.diodrogist.nl, folders, nieuwsbrieven en andere (online) diensten.

Intellectueel eigendom

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van D.I.O. drogist. Het is niet toegestaan om de sites, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van D.I.O. drogist. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Actievoorwaarden folder, prijzen, aanbiedingen en acties

Niet alle aanbiedingen zijn in alle (web)winkels te verkrijgen. Ondanks zorgvuldige inkoop kan het voorkomen dat sommige acties snel zijn uitverkocht en op=op. Wijzigingen in prijs en/of assortiment en druk- en zetfouten voorbehouden. Actie-uitleg:

  • Bij 1+1 gratis wordt de korting verrekend als 50% kassakorting.
  • Bij 2+1 gratis wordt de korting verrekend als 33,3% kassakorting.
  • Bij 2e halve prijs en bij 3+1 gratis wordt de korting verrekend als 25% korting.
  • Bij 2e artikel 80% korting wordt de korting verrekend als 40% korting op 2 artikelen.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk en per combinatie kan de prijs verschillen.

Al onze folders worden getoetst door de Keuringsraad KOAG/KAG en voldoen daarmee aan de reclamecodes voor geneesmiddelen, medische (zelfzorg) hulpmiddelen en gezondheidsproducten.

Promotionele kortingcodes webshop

Promotionele kortingscodes gelden in de webshop niet voor actieproducten, geneesmiddelen, lectuur, babyvoeding, Dr. Hauschka en Louis Widmer. Zit er al een korting op je product? Deze krijg je dan uiteraard wel met de actieprijs.

Afbeeldingen

We doen ons best om helemaal up to date te zijn met productafbeeldingen. In het geval een productverpakking vernieuwd wordt, kan het voorkomen dat we nog artikelen toesturen van voor de vernieuwing. "Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk... dat is de echte werkelijkheid" -Aristoteles.

We doen uiteraard ons best om je zo juist mogelijk te informeren. Ben je toch iets tegengekomen wat niet klopt? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier.