De verschillende (online) communicatiekanalen in relatie tot D.I.O. zijn in beheer van de samenwerkende D.I.O. drogisterijen verenigd in Nederlandse Drogisterij Service Holding B.V.. Hiertoe behoren de websites diodrogist.nl, carebydio.nl, dionatuurdrogist.nl, anne.diodrogist.nl, folders, nieuwsbrieven en andere (online) diensten.

Intellectueel eigendom

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van D.I.O. drogist. Het is niet toegestaan om de sites, nieuwsbrieven of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van D.I.O. drogist. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Actievoorwaarden folder, prijzen, aanbiedingen en acties

Niet alle aanbiedingen zijn in alle (web)winkels te verkrijgen. Ondanks zorgvuldige inkoop kan het voor komen dat sommige acties snel uitverkocht zijn en hierdoor geldt op=op. Wijzigingen in prijs en/of assortiment en spel-, druk- en zetfouten voorbehouden.

Op alle acties in de D.I.O. folder gelden onderstaande uitzonderingen/voorwaarden:

M.u.v. actieverpakkingen, cadeausets, grootverpakkingen, meerstuksverpakkingen, geneesmiddelen en mini’s. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Het kan zijn dat er bij een actie in de folder nog een aanvullende, specifieke uitzondering vermeldt staat.

Disclaimers

1+1 gratis:
Wordt verrekend als 50% kassakorting. Per combinatie kan de prijs verschillen.

2+1 gratis:
Wordt verrekend als 33,33% kassakorting. Per combinatie kan de prijs verschillen.

2e halve prijs:
Wordt verrekend als 25% kassakorting. Per combinatie kan de prijs verschillen. Promotionele kortingcodes webshop

Promotionele kortingscodes gelden in de webshop niet voor actieproducten, geneesmiddelen, lectuur, babyvoeding, Dr. Hauschka en Louis Widmer. Zit er al een korting op je product? Deze krijg je dan uiteraard wel met de actieprijs.

Afbeeldingen

We doen ons best om helemaal up to date te zijn met productafbeeldingen. In het geval een productverpakking vernieuwd wordt, kan het voorkomen dat we nog artikelen toesturen van voor de vernieuwing. "Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk... dat is de echte werkelijkheid" -Aristoteles.

We doen uiteraard ons best om je zo juist mogelijk te informeren. Ben je toch iets tegengekomen wat niet klopt? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier.