• Gratis afhalen in winkel
 • Gratis verzending vanaf 30.-
 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  167 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Zijp, Krommenie

Welkom bij D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Zijp. In Krommenie vind je onze winkel - D.I.O.-drogist van het jaar 2016 - aan de Heiligeweg 36 tegenover de Dekamarkt (beste supermarkt 2015). Ons professionele team, van (assistent-)drogisten tot schoonheidsspecialiste, staat voor je klaar op het gebied van gezondheid en schoonheid. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en in ons zeer ruime assortiment hebben wij voor elk wat wils.

Openingstijden
Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 18:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Zijp, Krommenie
 • Heiligeweg 36
 • 1561 DK
 • 075-6283708
 • Routebeschrijving

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Zijp staat voor een totaalpakket en persoonlijk advies!

Respect en trots

Grondlegger Jan Zijp is de drogisterij in de Zaanstreek ooit begonnen en Judith en Frank de Wit namen de winkel over. Frank: ‘We wilden de naam Zijp behouden omdat die naam goed bekend stond, maar zeker ook uit respect en de goede band die wij hadden met Jan. Na een vooropleiding van vwo en CIOS heb ik uiteindelijk in de avonduren mijn drogisterijdiploma gehaald en ben ik in dit vak gerold. Een brand in ons pand gooide in 2006 roet in het eten en sinds 2013 draai ik met het team vol trots de nieuwe winkel. Iedereen heeft bijgedragen aan de titel D.I.O.-winkel van het jaar 2016. Dat geeft een enorme motivatie om onze kennis op hoog niveau te houden voor de klant.’

Natuurlijke alternatieven

Uiteraard vind je op ons vloeroppervlak van 450 vierkante meter Idyl, het vertrouwde D.I.O.-huismerk, met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn. Omdat er veel vraag is naar natuurlijke alternatieven zonder chemische ingrediënten, zijn ook de prachtproducten van Madelief in de schappen te vinden. Verder zijn hier zeker ook de schoonheidsproducten van Biotherm en Lancome te verkrijgen. Op de stoel laat Judith graag zien wat dit laatstgenoemde professionele make-up product met je huid doet.

Continu bijscholen

Wie bij D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Zijp om advies vraagt, krijgt volgens Frank nooit zomaar een product mee naar huis: ‘Er wordt altijd doorgevraagd en vaak komen er daardoor ook andere onderwerpen naar boven drijven, waardoor wij een beter beeld van de klant hebben. Ook blijven wij continu bijscholen, Zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Horen wij bijvoorbeeld van een klant dat hij of zij optimaal wil presteren en zo lang mogelijk actief en vitaal wil blijven, dan bieden wij met de voedingssupplementen van onder meer New Care en Solgar uitkomst.’

Een totaalpakket

Frank: ‘In onze gemakkelijk met de fiets of auto te bereiken drogisterij- en parfumeriezaak organiseren wij regelmatig workshops nagelverzorging. Dat geeft Roos mooi de gelegenheid te demonsteren dat de nagelverharders van Essie en Trind wonderen voor je nagels kunnen doen. En wie op vakantie gaat naar welk land dan ook doet er goed aan Agnes om advies te vragen over bescherming tegen de zon. Een pasfoto voor je paspoort is in ieder geval zo gemaakt. Ook als je vraag gevoelig ligt, kunnen wij in alle vertrouwelijkheid ondersteuning bieden. Zelfs hele specifieke producten kunnen door ons besteld worden. Een totaalpakket voor een persoonlijk advies, daar staan wij voor!

Bijzondere Services

 • Gratis parkeren
 • (Pas)fotoservice
 • Luxe parfumerie
 • Schoonheidsspecialiste