• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  234 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Schut, Drachten

Welkom bij D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Schut in Drachten, in het nieuwe winkelcentrum van de wijk De Drait. Deze goed verzorgde wijkdrogist staat bekend om zijn toegewijde medewerkers en de grote verscheidenheid aan producten. Van voedingssupplementen tot heerlijke parfums. Op elk gebied van het assortiment is iemand van het team expert. Je krijgt een persoonlijk en gedegen advies.

Openingstijden
Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:30
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Schut, Drachten
  • Eems 18
  • 9204 JX
  • 0512-542428
  • Routebeschrijving

In deze moderne winkel vind je een team van vakbekwame drogisten en visagisten die je graag advies geven over gezondheid, verzorging en schoonheid.

Dit wilden we altijd al

In 1993 kreeg drogist Teun Schut de kans van zijn leven. In winkelcentrum De Drait bleek nog behoefte te zijn aan uitbreiding: ‘Altijd al hadden wij de wens om zelfstandig ondernemer te worden. Wij waren in het bezit van een vakdiploma en zijn de uitdaging aangegaan, op 1 juli 1993 zijn we gestart.’ Tot op de dag van vandaag staat er een drogisterijbedrijf waar ze jou als klant centraal zetten, waar ze met hun tijd meegaan en waar je niet alleen klanten uit de wijk maar bezoekers uit de hele omgeving aantreft.

De goede merken

Naast de reguliere producten die je bij een drogisterij en parfumerie verwacht, vind je bij D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Schut een groot assortiment hoogwaardige voedingssupplementen. Hier kun je bijvoorbeeld Solgar krijgen. Verder vind je er onder meer de beautyproducten van Juvena en Collistar en de klassieke geuren. Ook voor een mooie tas, shawl en de prachtigste sieraden slaag je hier. Natuurlijk vind je in deze winkel Idyl, het vertrouwde D.I.O.-huismerk met zeer hoogwaardige producten die net iets voordeliger zijn. En de prachtproducten van Erica, het duurzame alternatief van D.I.O.

Fotoservice en veel extra’s

Als wijkwinkel kent D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Schut zijn klanten goed en dat levert jou veel comfort op. Ze gaan altijd voor je op zoek naar het beste product, desnoods halen ze het speciaal voor je in huis. Als klant geniet je bovendien regelmatig van allerlei leuke acties, die ze ook op Facebook aankondigen. Je kunt gebruikmaken van hun snelle fotoservice in de winkel.

Gediplomeerd en klantgericht team

Het professionele en hechte team van D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Schut helpt je graag. Als wijkwinkel hebben ze veel terugkerende klanten. Die komen ook terug om te bedanken voor de goede raad. Teun Schut: ‘Een jonge vrouw kwam bij ons met een gehavend gezicht door littekens van glasscherven. Op ons advies ging ze Biodermal Littekencrème gebruiken. Een aantal weken later kwam ze volledig hersteld binnen met een bos bloemen. Ze was zo opgelucht. En haar dermatoloog was verrast. Daar doen we het voor.’

Bijzondere services

  • Fotoservice
  • Gratis parkeren
  • Luxe parfumerieMeest recente Facebook berichten van D.I.O. Schut