• Gratis afhalen in winkel
 • Gratis verzending vanaf 30.-
 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  234 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Michelle, Enkhuizen

D.I.O. drogisterij Michelle is gelegen in de Westerstraat in het hartje van Enkhuizen. De professioneel opgeleide dames weten alle ins en outs op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. Met een Dr. Hauschka –en een Solgarspecialist , een schoonheidsspecialiste en een groot assortiment aan luxe geuren weet je zeker dat je hier met een op maat gesneden advies de deur uitgaat.

Openingstijden
Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:30 - 18:00
Woensdag:09:30 - 18:00
Donderdag:09:30 - 18:00
Vrijdag:09:30 - 21:00
Zaterdag:09:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Michelle, Enkhuizen
 • Westerstraat 47
 • 1601 AC
 • 0228-319649
 • Routebeschrijving

Bij D.I.O. drogisterij Michelle ontmoet je een klantvriendelijk team dat van alle markten thuis is en je graag uitgebreid advies geeft.

Een dreamteam

Als je lekker geshopt hebt in het centrum van Enkhuizen, dan kom je in deze winkeloase van rust en geuren weer tot jezelf. Bedrijfsleidster en drogist Carol zwaait hier de klantvriendelijke scepter, samen met een vast team van 3 drogisten en een assistent-drogist. De dames die hier werken zijn dol op hun werk. Ze hebben ook allemaal hun eigen specialisme. Er is een Dr. Hauschka specialist, een Solgar specialist en een schoonheidsspecialist. Dus of je nou een vraag hebt over huidverzorging of multivitaminen, zij weten overal het fijne van. De goede sfeer in deze winkel is vooral te danken aan dit enthousiaste team. Eén dame is in 2016 al 25 jaar in dienst! Veel klanten komen dan ook graag terug naar deze vertrouwde gezichten.

Producten waar je blij van wordt

De D.I.O. drogisterij staat erom bekend dat ze producten verkoopt die je niet altijd bij andere drogisterijen vindt. Zoals de merken Solgar, Clarins en Eyelove. Eyelove is een uitgebreide collectie moderne brillen. Je kunt hier zelfs gratis je ogen laten opmeten. Maar D.I.O. denkt ook aan de kleintjes. Het huismerk Idyl biedt voor veel A-merken een voordelig en kwalitatief hoogwaardig alternatief. Of wat te denken van Madelief? Een lijn van groene en verantwoorde producten die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, met oog voor mens, dier en milieu. Maar ook voor een cadeautje kun je hier terecht. Zo is er een wisselende collectie cadeau artikelen, luxe geuren en schattige kraamcadeautjes. Kortom, producten waar je echt blij van wordt.

Een advies waar je mee thuis kunt komen

Goed advies, gegeven door professioneel opgeleide medewerkers, dat is een van de speerpunten van elke D.I.O. drogisterij. Zo ook hier. De dames weten dat goed luisteren en meedenken met de klant altijd een advies oplevert dat precies op maat gesneden is voor jou. Dat doen ze dan ook graag: alle tijd nemen om een praatje te maken, zodat ze de klant goed leren kennen. En omdat ze hun klanten persoonlijk kennen, weten ze vaak nog eerder dan jijzelf welk product geschikt voor je is. In de inpandige Clarins schoonheidssalon kun je je uitgebreid laten adviseren over huidverzorging. Met dames die regelmatig trainingen volgen van verschillende merken gezonde voeding en huidverzorging, kun je ervan op aan zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wij verwennen onze klanten graag

Carol vindt het fijn om echt uit te pakken in de winkel. “Wij organiseren koopavonden, interessante demonstraties met goodybags en kortingen”, zegt Carol. “Zo houden we ook wel eens een modeshow en een negen maanden beurs. Er was zelfs een klant die ons een bos bloemen kwam brengen omdat ze de beurs zo geweldig had gevonden. Maar wat ons werk heel waardevol maakt, is als je mensen van een klacht af kunt helpen. Soms zijn mensen al bij meerdere winkels, de apotheek of huisarts langs geweest, zonder resultaat. Wij kunnen dan vaak met tips of het juiste product precies geven wat ze nodig hebben. Dan kun je echt het verschil maken.”

Bijzondere Services

 • Open op koopzondagen
 • Schoonheidssalon
 • Luxe parfumerie
 • Eyelove brillen

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Michelle, Enkhuizen