• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*
8.7 uit  354 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Martine, Vollenhove

Deze winkel ligt in het vernieuwde winkelcentrum van het Zuiderzeestadje Vollenhove. Het team is op veel vlakken kundig en actief: vitaminen, voedingssupplementen, haarverzorging, nagelverzorging, schoonheidsbehandelingen, proeverijen en workshops. Je voelt hier nog echt persoonlijke aandacht en er wordt tijd gemaakt om jou met een op maat gesneden advies de deur uit te laten gaan.

Openingstijden
Maandag:09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
Woensdag:09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
Donderdag:09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 13:00 & 13:30 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 16:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Martine, Vollenhove
  • Molenberg 11
  • 8325 CA
  • 0527-241282
  • Routebeschrijving

Bij D.I.O. drogisterij Martine vernieuwen ze geregeld het assortiment, zodat jij er als eerste bij bent als er wat nieuws op de markt is.

Van droom naar daad

Eigenaresse en drogist Martine droomde altijd van een eigen schoonheidssalon met pedicure. Maar na haar opleiding werd het eerst geld verdienen en haar middenstandsdiploma halen. Uiteindelijk ging ze werken bij een drogist en na een aantal opleidingen werd ze daar al snel filiaalmanager. Toen ze hoorde dat er in Vollenhove een drogisterij te koop stond, greep ze haar kans. Een paar weken later stond ze in haar eigen drogisterij. Het team telt Martine zelf, zij is drogist en en 2 assistent-drogisten, waarvan een in opleiding is voor schoonheidsspecialiste. Deze dames zijn, net zoals zij, gepassioneerd bezig met verzorging en gezondheid.

Altijd wat anders en altijd wat te doen

Het leuke van winkelen bij D.I.O. drogisterij Martine is dat er vaak nieuwe producten aan het assortiment worden toegevoegd. Winkelen blijft dus altijd weer een verrassing. Aan de speciale testtafel kun je verzorgingsproducten proberen. Er worden regelmatig workshops gegeven, over make-up of handverzorging bijvoorbeeld. Of je kunt een nieuw product proeven tijdens de vele proeverijen. Verder vind je hier het kwalitatief hoogstaande en toch voordelige huismerk Idyl. En daarnaast de groene productenseries van Erica, Weleda, Neobio, Dr. Hauschka, Bountiful, Jacob Hooy en Tints of Nature haarkleuring. In de winkel zijn maar liefst 7 make-up bakken te vinden. Een echte make-up 'straat' met merken als John van G, Max Factor, Rimmel, Miss Sporty, Sleek, Eveline en Dr. Hauschka. Ten slotte zijn er regelmatig workshop met producten van John van G en Dr. Hauscka.

Kennis en veelzijdigheid

De dames van D.I.O. drogisterij Martine vormen samen een veelzijdig team. Zo is een medewerkster van huis uit kapster. Zij geeft dan ook uitstekend advies over hoofdhuid, haar en haarkleuring. Een andere medewerkster is in opleiding voor schoonheidsspecialiste en heeft ervaring met nagelverzorging en het zetten van gelnagels. Alle dames volgen voortdurend cursussen en nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Martine is nu begonnen met een opleiding Medische Basiskennis , want ook op het gebied van gezondheid en geneesmiddelen verandert er veel.

Als een vis in het water

“In mijn winkel voel ik me als een vis in het water,” zegt Martine. Ik vind het heerlijk om elke dag te rommelen met mijn spulletjes, alles leuk neer te zetten, met mijn producten bezig te zijn. Maar wat vooral veel voldoening geeft, is het helpen en adviseren van mensen. Klanten komen tegenwoordig met serieuze klachten, vaak komen ze eerder hier dan bij de huisarts. Soms trekt iemand zijn sokken ter plekke uit, of trekt zijn broek omhoog om zijn kwaal te laten zien. Dan weet je dat je iemands vertrouwen hebt gewonnen, en als blijkt dat je diegene echt van een klacht af hebt geholpen, dan weet je dat je werk zinvol is.”

Bijzondere Services

  • Gratis parkeren
  • Fotokiosk

Meest recente Facebook berichten van D.I.O.Martine