• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  433 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Jolanda, Erica

D.I.O. Drogisterij Jolanda ligt centraal in het dorp, dicht bij de supermarkt, bank en andere winkels. Jolanda is een bekend en betrouwbaar adres voor al je gezondheidsvragen, je wordt persoonlijk met raad en daad bijgestaan door een van de gediplomeerde drogisten. Ook voor een leuk cadeautje slaag je bij Jolanda.

Openingstijden
Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:30 - 18:00
Woensdag:09:30 - 18:00
Donderdag:09:30 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Jolanda, Erica
  • Havenstraat 26D
  • 7887 BP
  • 0591-301342
  • Routebeschrijving

D.I.O. Drogisterij Jolanda is de vertrouwde dorpsdrogist waar ze alles hebben en waar je het goede advies krijgt.

Evenwichtig samengesteld assortiment

D.I.O. Drogisterij Jolanda heeft een rijk assortiment gezondheids- en verzorgingsproducten. In deze vertrouwde dorpswinkel vind je werkelijk alles. Voedingssupplementen, reguliere geneesmiddelen, kruiden, cosmetica. Bekende merken, maar ook de minder vaak voorkomende namen. In de schappen staan onder meer New Care Supplements, Vitalize, Wapiti, Pharma Nord, Lucovitaal, Metagenics, Naturtint haarkleuringen, Zarqa huidverzorging en de make-up van Deborah Milano.

En nog veel meer

D.I.O. Drogisterij Jolanda komt regelmatig met iets verrassends. Vaak nieuwe artikelen in het assortiment, leuke kaartjes met thee of een geurzakje en regelmatig een leuke Facebook actie. Altijd gezellig en leerzaam. Jolanda biedt bovendien allerlei praktisch comfort; je kunt er de batterij van je horloge laten vervangen, klanten lopen gemakkelijk even binnen voor businesspostzegels of het posten van een pakket. Daarnaast vind je er een uitgebreid aanbod van wenskaarten, wenskaarsjes, portemonnees, sjaals, tassen, koordzeepjes en heerlijke geuren.

Luisterend oor

Jolanda: ‘Als een klant gericht vraagt om een product blijkt soms dat er een diepere oorzaak aan zijn of haar klacht ten grondslag ligt. Die klant verlaat dan de winkel met iets heel anders dan hij had verwacht. Mensen waarderen het enorm dat wij serieus op de klacht ingaan. Ze komen vaak eerst bij ons voordat ze naar een dokter gaan, de drempel is toch lager.