• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  433 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Groenendaal, St. Michielsgestel

Bij D.I.O. drogisterij Groenendaal aan het Maaskantje voel je bij binnenkomst meteen de warme en gezellige sfeer. Klanten komen hier terug voor de vriendelijke dames. Voor het professionele advies. Voor het maken van een praatje. Een mooie balans tussen een uitgebreid assortiment drogisterijproducten en extra’s, zoals tassen, shawls, horloges, portemonnees en babykleertjes.

Openingstijden
Maandag:13:00 - 17:30
Dinsdag:08:30 - 17:30
Woensdag:08:30 - 17:30
Donderdag:08:30 - 17:30
Vrijdag:08:30 - 17:30
Zaterdag:08:30 - 16:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Groenendaal, St. Michielsgestel
  • Maaskantje 51
  • 5271 XE
  • 073-5941329
  • Routebeschrijving

Bij D.I.O. drogisterij Groenendaal voel je je meteen welkom door de vriendelijke dames en slaag je altijd omdat er een uitgebreid en uniek assortiment te krijgen is.

Een familie van drogisten

Mea Groenendaal, eigenaresse en drogist, runt al sinds begin jaren negentig van de vorige eeuw de drogisterij van de familie Groenendaal. Ze begon daar ooit als medewerkster en al snel vond ze het vak steeds leuker worden. Toen bleek dat ze de drogisterij zou kunnen overnemen van haar tante, behaalde ze in no time al haar diploma’s. De zaak werd verbouwd en toen was de winkel van haar. Omdat de drogisterij in de familie is gebleven, noemt ze haar drogisterij nog steeds met trots D.I.O. Groenendaal.

Geen gewone drogisterij

Bij D.I.O. drogisterij Groenendaal vind je producten die je niet altijd in een gewone drogisterij vindt, zoals Louis Widmer, L’Oréal, Bourjois en de reformlijn van Essential Organcis. Omdat D.I.O ook op de kleintjes let, vind je er het voordelige huismerk Idyl, met kwalitatief hoogstaande producten. Maar ook als gezond en bewust leven jouw motto is, dan vind je hier producten die goed zijn voor mens, dier en milieu. Het madelief-assortiment biedt voor elke productgroep een groen alternatief. Maar ook voor tassen, shawls, horloges, bijoux, portemonnees, babykleertjes en kunstwerkjes van Italiaans glas kun je hier terecht.

Hier wordt nog echt geluisterd

Persoonlijk contact, kennis en gezelligheid zijn de speerpunten van deze drogisterij. De dames houden ervan een praatje met hun klanten te maken, hun oor te luister te leggen en mee te denken. Ze kennen hun klanten vaak persoonlijk, belangrijk als je mensen helpt met soms persoonlijke vragen over hun gezondheid. De dames houden alle laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en verzorging bij. Door cursussen en workshops te volgen en hun nascholing op peil te houden. Dan weet je zeker dat je altijd een professioneel advies krijgt dat voor jou op maat gesneden is.

Een warm bad

Mea: “Klanten zeggen vaak dat ze het gevoel hebben dat ze hier in een warm bad terechtkomen vanwege de gezelligheid en de ongedwongen sfeer. Dat vinden wij natuurlijk erg fijn om te horen. Maar wij vinden het ook erg belangrijk dat onze klanten de deur uitgaan met een goed advies en de juiste producten en artikelen."

Aanvullende diensten in deze winkel: