• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  456 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie de Vlierboom, Den Haag

Welkom bij D.I.O. De Vlierboom in Den Haag, een gezellige buurtwinkel in de Vlierboomstraat, vlak bij het strand. Als ervaren drogisterij hebben ze hier alles in huis om je met het goede advies of product van dienst te zijn. Een mooi natuurlijk assortiment met veel variatie. In de buurt hoor je vaak: ‘Als je het niet meer weet, ga het dan bij De Vlierboom vragen.’

Openingstijden
Maandag:10:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie de Vlierboom, Den Haag
  • Vlierboomstraat 588
  • 2564 JP
  • 070-3230689
  • Routebeschrijving

In deze bekende buurtwinkel word je uitstekend geholpen door een deskundig team, met persoonlijke aandacht voor jong en oud.

Mensenwerk

Eerst hadden Its en Wilma van der Lely elf jaar lang hun eigen drogisterij aan De Mient, op 300 meter afstand van hun huidige locatie. In 1997 konden ze drogisterij De Vlierboom overnemen, die lag meer in de loop. Daar hebben ze het al jaren goed naar hun zin. Its: ‘Ik was metaalbewerker, maar wilde meer met mensen werken. Via een advertentie rolde ik het drogisterijvak in en daar blijf ik!’ D.I.O. De Vlierboom wordt door de mensen in de omgeving vaak gewoon Its genoemd.

Weergaloos assortiment

Als enige drogist in de buurt is De Vlierboom hét adres voor reguliere medicijnen, natuurlijke geneesmiddelen, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en make-up. Je vindt er onder meer Solgar, Newcare en Orthica, de homeopathische middelen van Heel, VSM en Vogel, de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka, de dermatologische crèmes van Louis Widmer en een groot assortiment haarproducten. En natuurlijk het vertrouwde D.I.O.-huismerk Idyl met hoogwaardige producten, net iets voordeliger. Of Madelief, het duurzame alternatief van D.I.O.

Extra veelzijdige analyse

Bij De Vlierboom word je geholpen door een vast team medewerkers, waaronder een drogist en een assistent-drogist. Geïnspireerde vakmensen, altijd up-to-date geschoold. Met hen kun je rustig bespreken waarvoor je komt, geen vraag is ze te gek, ze willen je graag helpen. Eigenaar Its voegt daaraan een extra dimensie toe: ‘Ik ben magnetiseur en kan in korte tijd analyseren waar een bepaalde pijn vandaan zou kunnen komen, hierdoor kunnen we je een nog beter advies geven.’

Laagdrempelig en persoonlijk

Wilma van der Lely, eigenaresse van D.I.O De Vlierboom en vrouw van Its: ‘Mensen komen vaak eerst naar ons toe, in plaats van naar de dokter te gaan. We zijn een laagdrempelige buurtdrogist, we helpen je persoonlijk, nemen echt even de tijd om te zorgen dat we je goed vooruit kunnen helpen.’ Eigenaar Its van der Lely wil nooit meer een ander vak, mensen van dienst zijn in zijn eigen winkel geeft hem energie.

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. de Vlierboom

Aanvullende diensten in deze winkel:

8.6 uit  456 reviews