• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  100 reviews

D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Colin, Tiel

In het winkelcentrum Rauwenhof in Tiel ligt deze gezellige D.I.O. drogisterij. Hier staan persoonlijke aandacht, een praatje maken met de klant en professioneel advies nog hoog in het vaandel. Je vindt er altijd meer dan je van plan was te kopen; van voedingssupplementen tot een leuk cadeautje. Maar wat je hier vooral kunt verwachten is een gedegen en op maat gesneden advies.

Openingstijden
Maandag:11:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij & Parfumerie Colin, Tiel
  • Wilhelmina Druckerstraat 43-45
  • 4003 ZN
  • 0344-633128
  • Routebeschrijving

Bij D.I.O. drogisterij Colin zijn een betrouwbaar advies en behulpzame medewerkers de normaalste zaak van de wereld.

Kennis en ervaring

Eigenares Colinda is drogist en is sinds eind jaren tachtig werkzaam in de drogisterijwereld. Ze begon ooit aan de opleiding ziekenverzorgende. Dat bleek toch niet de juiste keuze te zijn, maar het helpen van mensen heeft ze altijd fijn gevonden. En mensen helpen en adviseren kan ze volop in haar winkel. Zij en haar team hebben echt hart voor de zaak. Gezondheid, verzorging en schoonheid zijn hun passies en zij houden dan ook alle laatste ontwikkelingen bij om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hier vind je alles wat je zoekt

D.I.O. drogisterij Colin is een echte buurtdrogisterij. De sfeer is informeel, gemoedelijk en gezellig. Vaak kennen de winkelmedewerkers hun klanten hier persoonlijk. En omdat ze weten wat de klanten zoeken, past het team haar assortiment voortdurend aan jouw wensen aan. Zoek je een product dat er niet is, dan bestellen ze het voor je zodat je het de volgende dag al op kunt halen. Met merken zoals Orthica, Solgar, Sans Soucis en Louis Widmer is het altijd avontuurlijk winkelen.

Voordelig, groen en gezond

Colinda staat bekend om haar ruime assortiment aan voedingssupplementen en geneesmiddelen. Maar D.I.O. drogisterij Colin let natuurlijk ook op de kleintjes. Zo vind je hier de voordelige producten van het huismerk Idyl. Voor bijna alle A-merken is er een hoogwaardig alternatief van Idyl voorhanden. Maar ook als gezond en verantwoord leven voor jou belangrijk is, dan ben je hier precies op de goede plek. Er is ook het Madelief-assortiment; een groene, duurzame productenlijn die verspreid door de hele winkel een alternatief biedt voor de 16.000 reguliere drogisterijproducten.

Goed advies geven is ons ding

Colinda en haar team houden hun kennis op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging op peil door voortdurende bijscholing. Zo weet je zeker dat je altijd een gedegen advies krijgt dat precies op maat gesneden is. Meedenken met de klant en een luisterend oor bieden, dat vinden ze hier belangrijk. “Wij staan in de wijde omgeving bekend om onze vakkennis, behulpzaamheid en de gezelligheid in onze winkel,” zegt Colinda. “Onze missie is om iedere klant met een fijn gevoel naar huis te laten gaan.”

Bijzondere Services

  • Gratis parkeren