• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
8.7 uit  456 reviews

D.I.O. Drogisterij De Gaper / Parfumerie Cheri, Urk

Hier word je klantvriendelijk geholpen door een goed opgeleid winkelteam. Hier is persoonlijke aandacht het motto. Naast tijd voor een praatje krijg je altijd een op maat gesneden advies op het gebied van schoonheid en gezondheid. Er is ruime kennis van luxe geuren, homeopathie, fytotherapie, allopathie en kunt je laten verwennen door de schoonheidsspecialiste.

Openingstijden
Maandag:11:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 21:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drogisterij De Gaper / Parfumerie Cheri, Urk
  • Ransuil 59
  • 8322 CP
  • 0527-690105
  • Routebeschrijving

D.I.O. drogisterij Chéri bestaat al 100 jaar en daarom kun jij profiteren van 4 generaties kennis op het gebied van schoonheid en natuurlijk gezonder worden.

Een eeuw vakkennis

Drogistenechtpaar Klaas en Diny Mars zijn de eigenaren van dit familiebedrijf op Urk. De drogisterij zag in 1923 het levenslicht als drogisterij de Gaper. De Gaper staat symbool voor de drogisterij, te herkennen aan zijn openstaande mond, klaar om een medicijn in te nemen. Met Chantal Vlot-Mars staat ondertussen de vierde generatie in de winkel. De kennis van de medewerksters gaat dus bijna een eeuw terug en is overgedragen van generatie op generatie. Klaas was van 1985 tot en met 2001 docent bij de drogistenopleiding en is na een parttime baan als docent maatschappijleer op het Berechja college (2001 tot en met 2013) weer helemaal en met veel plezier weer terug op de winkelvloer. De medewerksters zijn gepassioneerde vakvrouwen die alles weten van innerlijke- en uiterlijke verzorging, homeopathie, allopathie en fytotherapie. Met 6 drogisten, 2 assistent-drogist, 2 schoonheidsspecialisten.

Bekend assortiment in Urk en omstreken

D.I.O. drogisterij Chéri is bekend tot ver buiten Urk. Men komt hier niet alleen voor de ongedwongen sfeer en de vriendelijke dames, maar ook voor het complete en veelzijdige assortiment. Naast de 10.000 reguliere drogisterijproducten vind je hier voedingssupplementen, natuurlijke geneesmiddelen, vitamines en mineralen. Maar ook verzorgingsproducten van speciale merken zoals Louis Widmer, Clarins, Biotherm, Collistar en Lancaster. En wat te denken van het huismerk Idyl? Producten van topkwaliteit en toch voordelig. De groene producten van Madelief bieden een verantwoord alternatief voor de A-merken. Kortom, als je op zoek bent naar decoratieve cosmetica, luxe parfums, gezondheidsproducten of een prachtig ingepakt cadeau dan slaag je hier altijd.

Kennis altijd up-to-date

Dat de dames in deze drogisterij goed opgeleid zijn, moge duidelijk zijn. Maar ze houden die kennis ook voortdurend op peil door het volgen van cursussen op het gebied van make-up, verzorging en gezondheid. Iedere maand volgt er wel iemand een training. Daarom zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Om je echt persoonlijk advies te kunnen geven, proberen ze ook alles eerst zelf uit, of het nou gaat om een make-upje of een geurtje. Dat is het hart van iedere D.I.O. drogisterij: een gedegen advies dat precies op jouw persoonlijke situatie is toegespitst.

Vertrouwen schept een band

“Wij kennen de klanten vaak persoonlijk. Omdat wij nog echt tijd maken voor een praatje, hier heerst rust,” zegt Klaas Mars. “Dat schept vertrouwen. Klanten komen dan makkelijker met hun probleem bij ons, ook als ze al bij een apotheek of huisarts zijn geweest. Vaak zijn ze verbaasd hoeveel wij voor ze kunnen betekenen en wat we allemaal in huis hebben, vooral op het gebied van gezondheid. Dat klanten dankbaar zijn, blijkt wel uit het feit dat we soms zomaar een bloemetje of een kaartje krijgen. Nou, daar krijgen wij echt energie van, daar doen we het voor!”

Bekijk onze winkel in 360°


Aanvullende diensten in deze winkel:

8.7 uit  456 reviews