D.I.O. Drog./Parf. Yvonne Prinsen, Meppel

Welkom bij D.I.O. Drogisterij Yvonne Prinsen aan het Rembrandtplein 42 in Meppel, in winkelcentrum Koedijkslanden. In deze frisse, overzichtelijke buurtwinkel vinden ze niets leuker dan klanten wegwijs maken in het enorme assortiment en mensen persoonlijk helpen met hun vragen over gezondheid en schoonheid.

Openingstijden
Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drog./Parf. Yvonne Prinsen, Meppel
  • Rembrandtplein 42
  • 7944 GG
  • 0522-254400
  • Routebeschrijving

Wij zijn de vriendelijke specialist voor je gezondheid en schoonheid.

Drogistenvak in de genen

Eigenaresse Yvonne Prinsen is al de vierde generatie Prinsen die drogist is: ‘Ongeveer een eeuw geleden begon mijn overgrootvader een drogisterij in Leeuwarden. Ik ben letterlijk in de winkel geboren, het drogistenvak is me met de paplepel ingegoten. Sinds 1996 runnen mijn man John Adema en ik de winkel in Meppel. Samen met een team van vijf goed opgeleide, ervaren meiden die gek zijn op het werk en de producten die we verkopen.’

Een assortiment zo breed als de buurt

Een kijkje in de schappen bij D.I.O. Drogisterij Yvonne Prinsen toont een bijzonder breed aanbod op het gebied van schoonheid en gezondheid. Door de jaren heen continu aangevuld met nieuwe ontwikkelingen. Een greep uit de merken: dermatologische verzorgingsproducten van Louis Widmer, natuurlijke voedingssupplementen van New Care, Treets verzorgingsproducten volgens traditioneel recept en de natuurvoeding van Bountiful. Altijd in zwang is huismerk Idyl. Ook D.I.O.’s selectie van verantwoorde, groene producten Madelief behoort tot de toppers.

Overige gemakken voor de buurt

Deze buurtwinkel biedt allerlei praktische aanvullende diensten zoals een (pas)fotoservice, DHL-servicepunt en stomerij. Je kunt hier terecht voor een professionele oogmeting en hebt al vanaf 45 euro een complete Eyelove bril, met keuze uit meer dan 175 modieuze modellen. Ook is er een vrolijk assortiment speelgoed.

Oog voor de klant

Yvonne: ‘Aandacht voor de klant gaat voor alles. Zodat mensen bij het verlaten van de winkel een goed gevoel hebben. Klanten kennen ons en wij kennen de klant, waardoor we vaak in staat zijn een goede inschatting te maken. Vrijwel al onze medewerkers zijn gediplomeerd drogist en we volgen veel trainingen. Ieder heeft hier een eigen specialisme; de een weet alles van gezondheid en geneesmiddelen, de ander juist weer van verzorging en cosmetica.’

Bijzondere Services

  • Gratis parkeren voor de deur
  • Eyelove brillen
  • Fotoservice
  • Speelgoed
  • Stomerij

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Yvonne Prinsen