D.I.O. Drog./Parf. Yvonne, Eindhoven

Beste klanten...Wij hebben brand gehad in onze winkel! Daardoor is er zoveel schade dat de winkel voor langere tijd gesloten zal zijn. De winkel zal opnieuw opgebouwd moeten worden en dit zal helaas een paar weken duren. Wij betreuren dit heel erg en wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen!

Openingstijden
Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • D.I.O. Drog./Parf. Yvonne, Eindhoven
 • Heezerweg 303b
 • 5643 KD
 • 040-2113415
 • Routebeschrijving

Bij D.I.O. drogisterij Yvonne zorgen de goed opgeleide vakdrogisten altijd voor een precies voor jou op maat gesneden advies.

Jongste zelfstandige drogist van Nederland

Toen onderneemster Yvonne Mollemans in 1997 haar drogisterij opende, was ze de jongste zelfstandige drogist van Nederland. Als 18-jarig hulpje begon Yvonne in een kleine drogisterij. Het werk beviel haar zo goed dat ze haar drogisterijdiploma’s ging halen. En al in datzelfde jaar, 1997, nam ze een drogisterij in Nederweert over. Nu runt ze samen met haar echtgenoot Jean-Paul Mollemans en hun 5-koppige team al jaren D.I.O. drogisterij Yvonne aan de Heezerweg in Eindhoven.

Heerlijk assortiment met extra’s

Drogisterij Yvonne staat bekend om de producten die je niet altijd bij andere drogisterijen vindt. Zoals de merken Louis Widmer, Collistar, Orthica en Sans Soucis. Maar ook Eyelove, een uitgebreide collectie moderne brillen. Je kunt hier zelfs gratis je ogen laten opmeten. Verder vind je hier het voordelige en steengoede huismerk Idyl. De groene en verantwoorde productenlijn van Erica. Cadeautjes worden hier feestelijk mooi ingepakt. Er is een pasfotoservice, een Post NL servicepunt, schoenenherstel, stomerij en heerlijke geuren. En last but not least, is er een product niet op voorraad, dan zorgen ze er voor dat het de volgende dag in huis is.

Eerlijk advies

Eerlijkheid duurt het langst. Een eerlijk advies wordt altijd op prijs gesteld, en dat merk je. De klant komt terug omdat deze weet dat je betrouwbaar bent. Het team van Yvonne en Jean-Paul is goed opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, verzorging en schoonheid. Ze volgen allemaal nascholingen en cursussen en houden de vakliteratuur bij. Omdat ze hier alle tijd nemen voor een praatje, kennen ze jou als klant vaak persoonlijk. Daarom kun je er van op aan dat je altijd met het beste advies de deur uitgaat; persoonlijk en toegespitst op jouw specifieke situatie.

Contact met de klant doet goed

Het contact met haar klanten vindt Yvonne het allerleukste van haar werk. “Als een klant tevreden de deur uitgaat, dan is mijn missie van die dag geslaagd,” zegt Yvonne. “Het geeft zo veel voldoening als je iemand echt kunt helpen met een gezondheidsklacht. En als ze later terugkomen om je daarvoor te bedanken, dan weet je dat je nuttig werk doet. Maar ook een make-uptip waar iemand blij van wordt, maakt mij gelukkig. En Jean-Paul, die heeft zijn passie helemaal gevonden in de verkoop van Eyelove brillen.”

Bijzondere Services

 • Gratis parkeren
 • Eyelove brillen
 • Pasfotoservice
 • Schoenenherstel
 • Stomerij
 • Luxe parfumerie
 • Post NL servicepunt (het servicepunt opent iedere dag 15 minuten later en sluit 15 minuten eerder dan de openingstijden van de drogisterij)

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Yvonne