D.I.O. Drog./Parf. Michelle, Assen

Welkom bij D.I.O. drogisterij Michelle Assen! In het gezellige winkelcentrum Kloosterveste vind je deze frisse winkel. De sfeer is er gemoedelijk, want hier wordt nog tijd gemaakt voor een praatje. Het winkelteam is professioneel opgeleid en op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging. Hier is de klant de baas, want het assortiment wordt voortdurend aangepast naar de wensen van de klant. Hier vind je dus altijd wat je zoekt!

Openingstijden
Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 21:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drog./Parf. Michelle, Assen
  • Rondgang 68-70
  • 9408 MH
  • 0592-864110
  • Routebeschrijving
Ingang winkel Michelle

D.I.O. drogisterij Michelle is een winkel voor de klant door de klant, omdat ze hier precies weten wat jij zoekt en ze hun assortiment steeds aanpassen aan jouw wensen.

Een team met passie

Het winkelteam in D.I.O. drogisterij Michelle telt zes enthousiaste dames met passie voor hun vak. Sarah is gediplomeerd drogist, daarnaast werken er nog 2 assistent-drogisten en drie verkoopmedewerkers die druk bezig zijn om assistent-drogist te worden. Sarah werkte al in een drogisterij vanaf het moment dat ze begon aan haar opleiding tot schoonheidsspecialist. De combinatie van schoonheidsspecialist en drogist, de passie voor huid, gezondheid en beauty, komt helemaal tot zijn recht in de drogisterij. Wekt iets hun interesse, dan verdiepen deze dames zich daar meteen in en binnen de kortste keren weten ze van de hoed en de rand. Zodoende kun je ervan op aan dat je hier altijd met een eerlijk en goed advies de deur uit gaat!

Hier vind je alles wat je zoekt

De D.I.O. drogisterij is een echte buurtdrogist, zo ook drogisterij Michelle. De sfeer is informeel, gemoedelijk en gezellig. Vaak kennen de winkelmedewerkers hun klanten hier persoonlijk. En omdat ze weten wat de klanten zoeken, past het team haar assortiment voortdurend aan jouw wensen aan. Zoek je een product dat er niet is, dan bestellen ze het voor je zodat je het de volgende dag al op kunt halen. En grote kans dat het product standaard wordt opgenomen in het assortiment. Met merken zoals Orthica, Olivia en OPI is het altijd avontuurlijk winkelen. Ook worden je zintuigen regelmatig geprikkeld. Er worden vaak proeverijen gehouden. Dan kun je genieten van zoete vijgen of een dampend kopje Pukka thee.

Voordelig, groen en gezond

D.I.O. drogisterij Michelle let natuurlijk ook op de kleintjes. Zo vind je hier de voordelige producten van het huismerk Idyl. Voor bijna alle A-merken is er een hoogwaardig alternatief van Idyl voorhanden. Maar ook als gezond en verantwoord leven voor jou belangrijk is, dan ben je hier precies op de goede plek. Het Madelief-assortiment is een groene, duurzame productenlijn die verspreid door de hele winkel een alternatief biedt voor de 16.000 reguliere producten. Volop keuze uit producten die goed zijn voor dier, mens en milieu.

Persoonlijk contact en een vertrouwensband

Persoonlijk contact, een vertrouwensband en laagdrempeligheid zijn de speerpunten van deze drogisterij. “Wij staan elke dag klaar voor onze klanten, met een luisterend oor en wij zijn discreet als de situatie daarom vraagt. Zo bouw je een vertrouwensband op, dat is toch belangrijk als je mensen helpt met soms persoonlijke vragen over hun gezondheid, “ zegt de Sarah. “Omdat wij plezier hebben in ons werk, stralen wij ook plezier uit. Klanten zeggen vaak dat ze het gevoel hebben dat ze hier in een warm bad terecht komen. Ik wil dat iedere klant tevreden de deur uit loopt en daarvoor halen wij echt het onderste uit de kan!”

Schoonheidssalon

Laat je lekker verwennen in onze schoonheidssalon. Je kan bij ons terecht voor onder andere gelaatsbehandelingen, massages, ontharing, harsen, waxen, en make-up behandelingen. Bekijk de schoonheidssalon prijslijst voor alle behandelingen en prijzen. Wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0592-864110.

Bijzondere Services

  • Gratis parkeren
  • Fotoservice
  • Schoenenherstel
  • Stomerij
  • DHL servicepunt

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Michelle