D.I.O. Drog./Parf. Mano, Druten

Welkom bij D.I.O. Mano in Druten. Deze ruim gesorteerde drogisterij staat bekend om zijn gespecialiseerde medewerkers en de grote verscheidenheid aan producten. Met een breed aanbod van make-up en voedingssupplementen vindt iedereen op de Hogestraat 54A precies wat hij of zij zoekt. Op elk gebied van het assortiment is wel iemand van het team gespecialiseerd. Vaak vinden zij al het antwoord op je vraag nog voordat je hem gesteld hebt!

Openingstijden
Maandag:13:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 21:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drog./Parf. Mano, Druten
  • Hogestraat 54a
  • 6651 BM
  • 0487-512886
  • Routebeschrijving

In deze overzichtelijke drogisterijwinkel vind je een team van vakbekwame specialisten in verschillende disciplines die samen alles weten over health en beauty.

Hoge klantwaardering

Eigenaar Maarten Jacobs woont al jaren in Druten en was ooit hoofd detailhandelsautomatisering bij DA: ‘Toen de toenmalige DA-winkel in Druten beschikbaar kwam, greep ik mijn kans. Omdat ik echter geen strakke en louter op marketing-gedreven formuliedrogist zocht, koos ik vervolgens voor de aanpak van D.I.O. Zij stellen ons in staat om op een gezonde manier "ons eigen ding te doen" en dat wordt door heel veel klanten in hoge mate gewaardeerd.’

Mooie merken

Vanzelfsprekend vind je bij D.I.O. Mano groenlabel Madelief en hoogwaardige Idyl-producten. Naast dit vertrouwde D.I.O.-huismerk dat net iets voordeliger is, zijn er volop A-merken te verkrijgen. Het professionele Amsterdamse merk Make-Up Studio vind je elders niet zo snel, maar in Druten dus mooi wel. En ook de betaalbare luxe nagellakken van OPI en de make-up en huidverzorgingsproducten van het befaamde merk Clarins hebben zij in huis. Verder zegt het merk Solgar op het gebied van voedingssupplementen ook genoeg.

Combinatie van specialisaties

Bij D.I.O. Mano werken zeer ervaren medewerkers met verschillende specialisaties. Zo heeft Angela meer dan 20 jaar winkelervaring en een ruime ervaring in het runnen van haar gezin met jonge kinderen. Zij heeft dan ook op de meeste in de winkel gestelde vragen een adequaat antwoord. Naast Angela werken er bij D.I.O. Mano orthomoleculair therapeut Sandra, schoonheidsspecialisten Krista en Guusje, en Manuela die een eigen massagepraktijk voert. Zo biedt Maarten Jacobs zijn klanten niet alleen een bijzondere combinatie van expertises, maar ook heel veel jaren gespecialiseerde kennis: ’Die ervaring delen wij graag tijdens bijvoorbeeld visagie-workshops. En voor wie trouwplannen heeft, we doen ook bruidsmake-up en we epileren indien gewenst. Wat je wens ook is, vraag het ons maar!’

Bijzondere Services-

  • Eyelove kwaliteitsbrillen
  • Gratis parkeren
  • Luxe parfumerie
  • Schoonheidsspecialiste

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Mano