D.I.O. Drog./Parf. de Graaf, Edam

Welkom bij D.I.O. drogisterij de Graaf! Achter de nostalgische gevel op het Damplein in Edam vind je deze frisse winkel. Als je deze drogisterij binnenloopt, valt meteen de warme sfeer op. Dat komt omdat het winkelteam altijd tijd maakt voor een praatje. Persoonlijk contact met de klant is hier nog echt belangrijk. En omdat ze je hier vaak persoonlijk kennen, weet je dat je altijd een eerlijk en goed advies krijgt op al je vragen over innerlijke en uiterlijke verzorging.

Openingstijden
Maandag:12:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens

Bij D.I.O. drogisterij de Graaf voel je je meteen thuis, omdat het winkelteam nog echt tijd voor je maakt en persoonlijk contact belangrijk vindt.

Negentig jaar drogisterijervaring

Drogisterij de Graaf is al bijna 1 eeuw een begrip in Edam. Het is een echt familiebedrijf dat van zoon op zoon is overgedragen. Het begon ooit als een winkel met kruiden, specerijen en verf. Maar na WOII werd het uitsluitend een drogisterij. Dirck de Graaf, runde sinds 1967 de winkel. Sinds Dirck met pensioen is, staat zijn vrouw Thea de Graaf er nog. Ze rolde zo het familiebedrijf in toen ze verliefd werd op Dirck. Thea is gediplomeerd drogist en schoonheidsspecialiste. Verder werken er nog 4 assistent-drogisten. Een professioneel en gedreven team dat alles weet van gezondheid, verzorging en schoonheid.

Een buurtwinkel met extra’s

In deze winkel hangt altijd een gezellige sfeer. D.I.O. drogisterij de Graaf zit natuurlijk in een toeristische plaats. En toch is het hier Edams gezellig, want ook nieuwe klanten voelen zich hier meteen thuis. Omdat ze veel toeristen zien, passen ze hun assortiment vaak aan. Dus er is altijd weer wat nieuws te vinden. Daarnaast verkopen ze ook merken die je niet zo snel bij andere drogisterijen vindt; Eyelove brillen, Clarins, Hugo Boss en Weleda bijvoorbeeld. Maar ook op het gebied van gezondheid hebben ze hier meer. Natuurlijke voedingssupplementen van o.a. Toppharm, Axium, Orthica en de BIO-serie. Het winkelteam houdt zijn kennis goed op peil. Dat doen ze door cursussen, merkentrainingen en scholing. Zodat de klant merkt dat ze van alle laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn en ze dus het beste advies krijgen.

Typisch D.I.O.

Vanzelfsprekend vind je bij D.I.O. drogisterij de Graaf zo’n 16.000 reguliere drogisterijproducten. Maar ze letten ze hier ook altijd op de kleintjes. Een voorbeeld is het voordelige huismerk Idyl. Voor bijna alle A-merken is er een hoogwaardig alternatief van Idyl voorhanden. Maar ook als gezond en verantwoord leven voor jou belangrijk is, dan ben je hier precies op de goede plek. Het Madelief-assortiment is een groene, duurzame productenlijn die verspreid door de hele winkel een alternatief biedt. Volop keuze dus, uit producten die goed zijn voor dier, mens en milieu.

Persoonlijk en laagdrempelig

“Wat ons werk zo afwisselend maakt is dat klanten allemaal uniek zijn en dat iedereen met een eigen verhaal en vraag binnenkomt. De uitdaging is om al mijn klanten op hun gemak te stellen. Persoonlijk contact, laagdrempeligheid en een vertrouwensband zijn niet voor niets speerpunten van de D.I.O. drogist. Want als je mensen zo goed mogelijk wilt adviseren, dan is het belangrijk dat ze zich bij ons op hun gemak voelen om alle vragen te stellen. En die zijn soms zeer persoonlijk als het over gezondheid gaat. Mensen komen vaak eerder bij ons dan dat ze naar hun huisarts gaan. Wij kunnen iets betekenen voor mensen. Dat maakt dit werk bevredigend,” aldus Thea de Graaf.

Bijzondere services

  • Eyelove brillen
  • Fotoservice
  • Luxe parfumerie
  • Instore Rabobank pinautomaat

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. De Graaf