D.I.O. Drog./Parf. Aendekerk, Weert

Welkom bij D.I.O. Drogisterij Aendekerk aan de gezellige winkelstraat De Maaspoort vlakbij het centrum van Weert. De specialist in gezondheid en schoonheid die je helpt met een persoonlijk advies. In de ruime en overzichtelijke winkel met brede gangpaden is het ook voor minder validen goed winkelen.

Openingstijden
Maandag:Gesloten
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. Drog./Parf. Aendekerk, Weert
  • Maaspoort 43
  • 6001 BN
  • 0495-533000
  • Routebeschrijving

Ruimte, overzicht, goede producten en een discreet advies van een bevlogen team.

Klanten blijven verrassen

Bedrijfsleidster Ellen Kremers is gesteld op het drogisterijvak: ‘Eén van de belangrijkste aspecten van ons werk is dat we proberen onze klanten goed te helpen. Een luisterend oor, een gedegen advies, al dan niet in combinatie met een passend product. Klanten blijven je verrassen met nieuwe vragen. Dat maakt dat elke dag weer anders is. Na jarenlange ervaring leer ik nog steeds continu bij.’

Experts met goede merken

De drie drogisten en twee assistent-drogisten vormen samen een ervaren team, bovendien zijn twee van hen ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Naast de focus op gezondheid is goede huidverzorging hier dan ook een specialiteit. Het voor jou geschikte product is zeker op voorraad in het brede assortiment. Je krijgt daarbij vakkundige begeleiding. Merken die je hier kunt vinden zijn onder meer Collistar, Louis Widmer, John van G. en Uriel. Ook Idyl, D.I.O.’s hoogwaardige huismerk, staat natuurlijk in de schappen.

Let op de acties en duurzame Madeliefselectie

Als je dat wilt, kun je als klant van D.I.O. Aendekerk regelmatig met je neus in de boter vallen. Tijdens de speciale dagen van de huidverzorgingsmerken, bijvoorbeeld. En tijdens de visagiedagen, dan word je weer even helemaal op de hoogte gebracht van de nieuwste make-uptrends. Zorg dat je erbij bent. Volg ook Madelief, D.I.O.‘s selectie van gegarandeerd duurzame producten, die voor steeds meer mensen dé oplossing is.

Vertrouwen

Ellen, tot slot: ‘We kennen onze klanten en zij kennen ons. Soms is een glimlach of een schouderklopje het enige dat iemand nodig heeft. Dat mensen daarvoor bij je naar binnen lopen, dat vertrouwen, dat is onbetaalbaar.’

Bijzondere Services

  • Parkeren voor de deur (betaald)
  • Vlakbij gratis parkeerplaats
  • Luxe parfumerie
  • DHL-servicepunt

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Aendekerk