• Gratis afhalen in winkel
 • Gratis verzending vanaf 30.-
 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  167 reviews

D.I.O. de Natuurdrogist Vera, Grubbenvorst

Welkom bij D.I.O. de Natuurdrogist Vera Beauty & Health! Deze frisse winkel ligt in het winkelcentrum van het ‘aspergedorp’ Grubbenvorst. Als je een keer binnen bent geweest, voel je je meteen thuis. Want er is altijd tijd voor een praatje. Draag je het milieu en jezelf een warm hart toe, dan ben je hier aan het juiste adres voor groene, natuurlijke en verantwoorde producten.

Openingstijden
Maandag:Gesloten
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 16:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • D.I.O. de Natuurdrogist Vera, Grubbenvorst
 • Kloosterstraat 60
 • 5971 BD
 • 077-3743098
 • Routebeschrijving

Bij D.I.O. de Natuurdrogist Vera Beauty & Health vind je alles onder een dak; luxe, natuurlijke producten en een persoonlijk advies op al je vragen.

Hart voor de zaak

Drogisten en echtgenoten Vera en Tim Vercoulen zijn een ijzersterk duo. Zij openden de deuren van hun eigen winkel in 2012. Tot die tijd was er in het dorp Grubbenvorst al vier jaar geen drogisterij meer. Een echt gemis. Het leek Vera en Tim dan ook geweldig om een winkel te beginnen in hun eigen dorp. Om zo een toegevoegde waarde zijn en de leefbaarheid in hun dorp een handje helpen. Zo gezegd, zo gedaan! Nu staat er al een paar jaar een frisse winkel, een echte speciaalzaak. Zelfs van buiten Grubbenvorst weten de mensen de weg naar hun speciale producten te vinden. Vera en Tim kennen veel klanten persoonlijk, dus het is een zaak van het hart geworden voor deze gedreven ondernemers.

Anders dan anders

Wat het assortiment van deze natuurdrogisterij zo uniek maakt, is dat ze hier gespecialiseerd zijn in zowel luxe als natuurlijke producten. Juist deze combinatie is vaak moeilijk te vinden in een gewone drogisterij. Een greep uit het aanbod: (biologische) huidverzorgingsproducten, natuurlijke cosmetica, geneesmiddelen, voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie, gezonde voeding en reformproducten. Speciale merken zijn bijvoorbeeld New Care, Louis Widmer, Weleda, Pfluger Bach Bloesems, Bountiful, Organix, Lavera, Cottons, Ecover en Jacob Hooy. Maar ook als je een cadeautje zoekt, vind je hier bijzondere dingen, zoals luxe geuren, unieke Grubbenvorster (dialect) kaarten en nog veel meer.Advies geven is onze corebusiness

Vera en Tim houden hun kennis op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging voortdurend op peil, zo weet je zeker dat ze jou altijd een gedegen advies geven dat precies op maat gesneden is. Ook maken ze nog echt tijd voor een gesprek. Daarom kennen zij hun meeste klanten persoonlijk, weten ze vaak al wat je nodig hebt of welk product het beste bij je past. Meedenken met de klant en een luisterend oor bieden, dat vinden ze hier belangrijk. Advies krijg je hier op vele vlakken. Zo wordt er samengewerkt met professionals zoals een diëtiste en een masseuse. De thema-avonden worden altijd druk bezocht. Thema-avonden met EHBO kids, botmeting, kleuranalyse, voeding en mini-manicure. Kortom, met welke vraag je ook komt, Vera en Tim weten altijd raad.

Een bedankje van de klant is goud waard

“Weet je wat ons werk zo leuk maakt,” zegt Vera, “als een klant speciaal terugkomt om je te bedanken bijvoorbeeld. Zo heb ik vaker klanten in de winkel gehad die al heel lang met gezondheidsklachten rondlopen. Psoriasis, chronische voorhoofdsholteontsteking, een te hoog cholesterol. Deze mensen zijn dan vaak gebaat bij natuurlijke producten. Als ze je dan later met een glimlach komen bedanken, dan besef je dat je echt iets voor mensen kunt betekenen. Klanten raden onze winkel dan ook vaak aan bij anderen; dan weet je dat je goed bezig bent. Het komt ook voor dat je iemand tijdig doorverwezen hebt naar een huisarts of ziekenhuis en je daarmee erger hebt voorkomen. Dat geeft een boost!”

Speciale service

 • Gratis parkeren
 • Bezorgen aan huis
 • DHL servicepoint
 • Luxe parfumerie
 • Oorbellen prikken
 • Grubbervorster (dialect) kaarten
 • Loterijen

Meest recente Facebook berichten van Vera Beauty & Health