• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*
8.7 uit  354 reviews

D.I.O. de Natuurdrogist van Rheenen, Weesp

Deze winkel, gelegen in een prachtig grachtenpand in hartje Weesp, is als een oase van rust en gezelligheid. Ze nemen alle tijd voor je en een praatje maken is nog heel gewoon. Dit maakt dat je altijd een advies op maat krijgt. Het vakkundige team is gespecialiseerd in natuurlijke geneesmiddelen en homeopathie, dus je kunt er met al je gezondheidsvragen terecht.

Openingstijden
Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. de Natuurdrogist van Rheenen, Weesp
  • Nieuwstad 60
  • 1381 CD
  • 0294-416049
  • Routebeschrijving

D.I.O. de Natuurdrogist van Rheenen is de specialist van Weesp op het gebied van natuurlijke geneesmiddelen, homeopathie en schoonheid.

‘De dokter’ van Weesp

Drogisten Bob en Florence van Rheenen staan al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw samen in hun winkel. Florence is letterlijk groot geworden in de drogisterij, ze liep er al rond toen ze 14 was. Ze opende in 1980 een eigen drogisterij in Weesp, en haar man Bob – medisch analist in een Amsterdams ziekenhuis - kwam 5 jaar later in de zaak. Florence specialiseerde ze zich tot schoonheidsspecialist. En Bob raakte steeds meer geïnteresseerd in gezondheid. Nu ligt zijn hart bij homeopathie en natuurlijke geneesmiddelen. Bob wordt in Weesp niet voor niets al sinds jaar en dag ‘de dokter’ genoemd. Samen met hun team van drogisten hebben zij alle vakkennis in huis die je bij een D.I.O. drogist mag verwachten.

Producten waar iedereen blij van wordt

Wat deze natuurdrogist zo uniek maakt, is het uitgebreide assortiment aan natuurlijke producten. Producten die perfect passen bij mensen die bewust door het leven gaan en oog hebben voor mens, dier en milieu. Speerpunt van deze winkel is gezondheid en daarom vind je voor iedere kwaal wel een natuurlijke oplossing. Maar ook op het gebied van schoonheid is het assortiment hier uniek. Voorbeelden van producten die je niet snel in een gewone drogisterij vindt zijn: Erica, Mattisson Rawfood, Ekoland Reform, De Halm Reform, Yogi Tea, Solgar, Weleda, Hauschka, Bvlgary, Ecover huishoudmiddelen, Himalaya, Natur Tint Haarkleuring en Orthica vitamines.

Al je zintuigen worden geprikkeld

Niet voor niets vinden de klanten het in deze winkel gezellig. Voor de drogisten die hier werken is hun werk hun passie en ze praten daar dan ook graag over. Ze hebben altijd een luisterend oor en helpen je graag om gezonde keuzes te maken. Vaak weten ze al eerder dan jij wat je nodig hebt voor jouw specifieke probleem, omdat ze je persoonlijk kennen. Ze geven ook graag tips over je uiterlijke schoonheid. Zo is er een schoonheidssalon waar je lekker in de stoel achterover kunt liggen en een luxe parfumerie waar je geurtjes kunt uitproberen. En aan de aparte proeftafel kun je regelmatig nieuwe producten proeven. Je ziet, al je zintuigen worden hier geprikkeld.

Een tevreden klant maakt mijn dag

“Als ik op een dag één klant echt goed heb weten te helpen en die klant loopt tevreden de winkel uit, dan heb ik al een topdag!” zegt Bob van Rheenen. ”Voor mij geldt dat ik blij wordt als iemand naar zichzelf lacht in mijn spiegel op het moment dat ze uit mijn behandelstoel stappen,” aldus Florence. “Wij horen zo vaak terug van klanten dat ze ons waarderen. Ze zeggen vaak dat ze alleen naar iemand anders gaan voor de dingen die wij niet in huis hebben, voor al het andere komen ze hier. Mensen worden steeds meer verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid, wij zijn blij dat we daarin kunnen helpen”.

Extra Services