• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20:00 besteld morgen in huis*
8.7 uit  135 reviews

D.I.O. de Natuurdrogist Michelle, Zwijndrecht

Wat in deze winkel meteen opvalt is de gezellige sfeer en het vriendelijke winkelteam dat altijd tijd maakt voor een praatje. Je kan hier altijd terecht voor een eerlijk en gedegen advies. Als je het milieu en jezelf een warm hart toedraagt, dan moet je hier zijn. Want hier vind je vooral groene, natuurlijke en verantwoorde producten. En het assortiment wisselt vaak, dus je wordt telkens weer verrast.

Openingstijden
Maandag:11:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 21:00
Vrijdag:09:00 - 17:30
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. de Natuurdrogist Michelle, Zwijndrecht
  • Dollard 28
  • 3332 EE
  • 078-6129494
  • Routebeschrijving

D.I.O. de Natuurdrogist Michelle is een gezellige winkel met een deskundig team en waar je bij ieder bezoekje weer verrast wordt door nieuwe producten.

Wij houden onze kennis up to date

Bij Natuurdrogist Michelle werken een drogist en twee assistent-drogisten . Zij zijn niet alleen professionals, zij houden ook alle laatste ontwikkelingen in schoonheid en gezondheid nauwkeurig bij. Maar dat doen ze graag, omdat gezondheid en uiterlijke verzorging hun passie is. En ze geven deze kennis graag aan jou door. Vooral met je gezondheidsvragen ben je hier in goede handen. Voor ieder uniek probleem zoeken ze samen met jou naar die ene unieke oplossing.

Telkens een verrassend assortiment

Bij deze natuurdrogist kun je je nog eens echt laten verrassen. Het team vult het assortiment graag vaak aan met nieuwe producten, dus je vindt steeds weer wat nieuws. Speciale merken die je niet zo snel ergens anders zult vinden zijn Solgar, Newcare, Erica, Weleda, Dr. Hauschk, Earth Line, Plante System en Harmonie. Nog een greep uit het assortiment: homeopathie, fytotherapie, suikervrije, glutenvrije en kleurstofvrije producten, honderden soorten kruidenthee, dierproefvrije huid-en haarverzorgingsproducten, spirituele cosmetica, voedingssupplementen, reformartikelen en honing. Maar ook als je een bijzonder cadeautje zoekt, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kun je hier terecht.

Een feest voor al je zintuigen

De klanten vinden het in deze winkel niet voor niets gezellig en vertrouwd. Het winkelteam heeft veel plezier in zijn werk en dat merk je meteen. Vaak weten ze al eerder dan jij wat je nodig hebt voor jouw specifieke probleem, omdat ze je persoonlijk kennen. Aan de aparte proeftafel kun je vaak producten proeven en uitproberen. Maar ze helpen je ook graag met het uitkiezen van het juiste geurtje, kleurtje en cadeautje. Je verlaat met een feestelijk ingepakt cadeautje de winkel en beseft buiten dat al je zintuigen weer geprikkeld zijn.

Een tevreden klant betekent een topdag

Drogist Nicole Kleijburg: “Mensen worden steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun gezondheid. Daarom zie je ook steeds meer mensen voor een gezondheidsadvies in onze winkel. Klanten voelen zich hier vaak prettiger en vertrouwder dan bij een huisarts. Het is laagdrempelig en toch discreet. Zo creëren we een vertrouwensband die belangrijk is bij zoiets als je gezondheid. Iedere dag luister je naar unieke verhalen en als een klant tevreden de winkel uitloopt, dan hebben wij een topdag!”

Speciale Services

  • Gratis parkeren