D.I.O. de Natuurdrogist Michelle, Delft

In het winkelcentrum de Hoven vind je deze gezellige natuurwinkel. Het winkelteam bestaat uit jonge, enthousiaste dames die graag tijd voor je maken. Als jij het belangrijk vindt om bij te dragen aan een groen en beter milieu, dan vind je hier alle producten die bij deze levensstijl passen. Je kunt er van op aan dat zij samen met jou de beste natuurlijke oplossing kiezen voor je probleem of vraag.

Openingstijden
Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • D.I.O. de Natuurdrogist Michelle, Delft
  • Troelstralaan 51
  • 2624 ET
  • 015-2850856
  • Routebeschrijving

Bij D.I.O. de Natuurdrogist helpen ze jou al je vragen en problemen op het gebied van gezondheid met natuurlijke producten aan te pakken.

Een winkel vol met kennis

Bij Natuurdrogist Michelle werken twee drogisten en drie assistent-drogisten. Echte professionals dus, die graag op de hoogte blijven van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonheid en gezondheid. Dat doen ze graag, omdat gezondheid en uiterlijke verzorging hun passie is. En ze geven deze kennis graag aan jou door. Vooral met je gezondheidsvragen ben je hier in goede handen. Voor ieder uniek probleem is er namelijk altijd wel een natuurlijke oplossing te vinden die groen, verantwoord en even effectief, zo niet effectiever is.

Assortiment dat je niet overal vindt

Deze natuurdrogist is gespecialiseerd in voedingssupplementen zoals New Care, AOV en Orthica. Ook hebben ze natuurlijke cosmetica, zoals Plante system, Weleda en Earth line. Maar ook merken als Yogi en Hauschka zul je niet zo snel in een gewone drogisterij vinden. Nog een greep uit het assortiment: homeopathie, fytotherapie, suikervrije, glutenvrije en kleurstofvrije producten, honderden soorten kruidenthee, dierproefvrije huid-en haarverzorgingsproducten, spirituele cosmetica, snoep met alleen natuurlijke ingrediënten, reformartikelen en honing. Maar ook als je een bijzonder cadeautje zoekt, ben je hier aan het juiste adres.

Prikkel al je zintuigen

De klanten vinden het in deze winkel gezellig en vertrouwd. Het winkelteam heeft veel plezier in zijn werk en dat merk je. Vaak weten ze al eerder dan jij wat je nodig hebt voor jouw specifieke probleem, omdat ze je persoonlijk kennen. Aan de aparte proeftafel meteen bij de ingang kun je producten proeven en uitproberen. Als er een actie is, dan kun je die meteen proberen door de producten te testen. Maar ze helpen je ook graag met het uitkiezen van het juiste geurtje, kleurtje en cadeautje. Je verlaat met een feestelijk ingepakt cadeautje de winkel en beseft buiten dat al je zintuigen weer geprikkeld zijn.

Persoonlijk contact en waardering

Wat het winkelteam vooral zo stimuleert om het beste te geven in hun winkel, is de waardering die ze krijgen van klanten. Zo zegt Lisette Looij: “Er is een oudere dame die vaker bij ons in de winkel komt. We maken altijd een praatje met haar. Het zit haar niet echt mee de laatste tijd, dus dan weet je dat een luisterend oor haar goed doet. Dat ze dit waardeert, bleek wel toen wij met Kerstmis door haar verwend zijn met zelfgebakken cakejes die ze prachtig had ingepakt. Er zat ook een lief briefje bij waarin ze ons bedankte en zei dat ze zo blij met ons was. Dat zijn natuurlijk de leukste momenten in je werk!”

Extra services

  • Gratis parkeren