• Gratis afhalen in winkel
 • Gratis verzending vanaf 30.-
 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  182 reviews

D.I.O. de Natuurdrogist Esmeralda, Scherpenzeel

Je vindt bij ons natuurlijke en verantwoorde producten, maar ook unieke cadeautjes en een schoonheidsspecialiste. Een greep uit ons aanbod: Homeopathie en fytotherapie, voedingssupplementen, natuurvoeding, dierproefvrije huid –en haarverzorging. Wij hebben alle kennis en tijd om samen met jou het juiste product voor jouw vraag te vinden!

Openingstijden
Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • D.I.O. de Natuurdrogist Esmeralda, Scherpenzeel
 • Dorpsstraat 220
 • 3925 KJ
 • 033-2588001
 • Routebeschrijving

Voor Esmeralda van Knobelsdorff is drogist zijn echt een passie. Daarom draagt haar winkel ook haar eigen naam. Ze staat al sinds haar zeventiende in de drogisterij. Maar op een gegeven moment wilde ze het anders doen: meer persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid.

Drogist en schoonheidsspecialiste waardevolle combinatie

Esmeralda is gediplomeerd drogist en schoonheidsspecialiste. Ze leest alle vakbladen en volgt alle ontwikkelingen op de voet. Als een klant iets vraagt en ze weet het antwoord niet, dan duikt ze er meteen in en zorgt dat ze er alles vanaf weet.
Samen met Wijnie van Engelenhoven vormt Esmeralda een perfect team, want ze kennen elkaar door en door. Ook Wijnie heeft een lange geschiedenis in de drogisterij en ze werkt sinds 2015 in de winkel. Ze is ook schoonheidsspecialiste en staat het meest in de schoonheidssalon.

Persoonlijk contact en de tijd nemen

Uitgebreid de tijd nemen voor een klant en gedegen advies geven is volgens Esmeralda zeer belangrijk. Dit gaat het beste als je je klanten persoonlijk kent. Esmeralda kent veel klanten bij naam en daardoor weet ze ook meer van hun persoonlijke situatie. Klanten kunnen bij haar rekenen op een eerlijk advies. Ze voelen zich altijd serieus genomen en komen vaak met vragen die ze niet zo snel aan hun huisarts durven stellen. Esmeralda heeft alle kennis en kwaliteit in huis, of het nu gaat om gewrichtsproblemen, allergieën, huidproblemen of voeding.

Net even anders; assortiment en workshops

In Natuurdrogist Esmeralda vind je producten die je niet vindt in een gewone drogisterij. Mensen vinden hun gezondheid steeds belangrijker en willen producten die slaafvrij, dierproefvrij en verantwoord zijn voor mens en milieu. Een paar merken die je bijvoorbeeld niet overal vindt, maar wel bij Esmeralda zijn Solgar, Weleda, Uriel en Erica. Ook kun je terecht voor suikervrije, glutenvrije en kleurstofvrije producten. Maar ook worden er regelmatig workshops en een heuse Ladiesnight gehouden.

Waardering van de klant motiveert

Het is de waardering die Esmeralda het meeste motiveert in haar werk. “De mooie momenten zijn als klanten vertellen dat ze zich beter voelen door een advies of product dat je gegeven hebt, ook nadat ze zonder resultaat bij een huisarts zijn geweest,” zegt Esmeralda. “Zo had ik iemand die voor hoestdrank kwam voor haar zoontje die in een buggy lag. Ik zei dat hoestdrank niet goed voor hem was en adviseerde haar de dokterspost. De moeder was eerst beledigd, maar later bleek dat haar zoontje een dubbele longontsteking had en met de ambulance naar het ziekenhuis was gebracht. Ze kwam later speciaal naar de winkel om me te bedanken en ze waardeerde het dat ik haar niet toch iets had verkocht. Daar doe je het gewoon voor!”

Speciale service

 • DHL servicepunt
 • Pasfotoservice
 • Schoonheidssalon
 • Stomerij

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. de Natuurdrogist Esmeralda