• Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  417 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie Vitaal, Den Hoorn ZH

D.I.O. drogisterij Vitaal is voor veel vaste klanten in het dorp Den Hoorn een vertrouwde plek. Een plek waar nog tijd wordt gemaakt voor een praatje, waar je uitgebreid en persoonlijk advies krijgt op al je vragen. Zoals de naam Vitaal al zegt, ze zijn hier gespecialiseerd in gezondheid en verzorging. Je loopt hier altijd rijker, wijzer en verfrist de winkel weer uit.

Openingstijden
Maandag:09:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • DA Drogisterij & Parfumerie Vitaal, Den Hoorn ZH
  • Dijkshoornseweg 6
  • 2635 EP
  • 015-2573547
  • Routebeschrijving

Zoals de naam D.I.O. drogisterij Vitaal al verraadt, hebben ze hier alle kennis en deskundigheid in huis voor een vitaal leven.

Een ijzersterk team van moeder en dochter

Sinds 2013 runnen moeder Conny en dochter Anne samen D.I.O. drogisterij Vitaal. Conny begon ooit als apothekersassistente, ging in een drogisterij werken, schoolde zich om tot drogist, werd er bedrijfsleidster en tenslotte nam ze de drogisterij in 2007 over. Dochter Anne had naast haar studie een bijbaantje in haar moeders drogisterij. Totdat ze er in 2011 achter kwam dat ze toch het liefst samen met haar moeder de drogisterij wilde runnen. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels hebben ze een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Klein maar heel fijn

Bij D.I.O. drogisterij Vitaal sta je verbaasd over het uitgebreide assortiment. Ze hebben speciale merken zoals Biobim, Sans Soucis, Louis Widmer en Newcare. Maar je vindt er ook het ijzersterkte en voordelige huismerk Idyl. Voor een groen en verantwoord alternatief zijn er de Madelief producten die verspreid door de winkel staan. Ze spelen hier altijd in op de wensen van de klanten. Is er een product er niet, dan halen ze het binnen een dag voor je in huis. Je kunt hier ook goed terecht voor cadeaus, wellnessproducten en natuurlijk heerlijke geuren. Op bijzondere evenementen kun je ook terecht bij een visagiste en gratis producten proberen tijdens proeverijen.

Vitale kennis

Het vierkoppige team van D.I.O. drogisterij Vitaal telt 3 gediplomeerde drogisten. Conny heeft, met haar apothekersachtergrond, net wat meer kennis in huis over gezondheid dan gewoonlijk. Zij kan je dan ook een uitstekend advies geven over zelfzorggeneesmiddelen. D.I.O. Vitaal heeft niet voor niets het drogistenkeurmerk ‘Erkend Specialist in Zelfzorg’ op haar naam staan. Anne heeft veel interesse in gezond en bewust leven en kan daardoor de jongere klanten goed bedienen. Verder blijft het team voortdurend op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen, door het volgen van nascholing en cursussen. Kortom, uitstekend advies verzekerd!

Band met de klant

“Wij kennen veel klanten bij naam”, zeggen Anne en Conny in koor. “Dit geeft de klant een vertrouwd gevoel. Het zijn de reacties die maken dat wij weten dat we echt nuttig werk doen. Zoals een laatst een jonge moeder zei: ‘ik ben nog nooit zo vaak bij jullie in de winkel geweest sinds ik die kleine heb. Nooit gedacht dat jullie zo belangrijk voor ons zouden worden!’ Of iemand die na een gerucht vroeg: ‘jullie gaan hier toch niet weg? Want ik zou niet weten wat ik zonder jullie zou moeten!’ Ja, zulke reacties maken je dag goed!”

Meest recente Facebook berichten van D.I.O. Vitaal

Aanvullende diensten in deze winkel: