• Gratis afhalen in winkel
 • Gratis verzending vanaf 30.-
 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*
8.7 uit  349 reviews

DA Drogisterij & Parfumerie van Geest, De Lier

DA drogisterij van Geest is een lichte, ruime winkel en ligt in het centrum van de Lier. Hier ervaar je rust, tijd en persoonlijke aandacht. Ben je op zoek naar hoogwaardige voedingssupplementen, speciale huidverzorgingsproducten of een luxe geurtje? Of wil je tips van een schoonheidsspecialiste of een pedicure? Hier vind je alles onder een dak en krijg je advies precies voor jou op maat gesneden.

Openingstijden
Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 21:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • DA Drogisterij & Parfumerie van Geest, De Lier
 • Hoofdstraat 72
 • 2678 CL
 • 0174-512323
 • Routebeschrijving

Bij DA drogisterij van Geest zit klantvriendelijkheid en kennis al generaties lang in het bloed en dus weten ze alles van gezond leven en uiterlijke verzorging.

Al sinds 1885 bekend in de Lier

Het is bijna onvoorstelbaar, maar deze winkel bestaat al sinds 1885! De tijd waarin de klanten nog hun hoge hoed afnamen bij binnenkomst en hun paard en wagen voor de deur stalden. De oma van de huidige eigenaar en drogist Peter van Geest opende in 1885 haar eigen winkel. In 1952 bouwde haar zoon - de vader van Peter - een nieuw pand. Peter werkte al sinds 1985 mee in de winkel, totdat hij de drogisterij in 1992 overnam. Helpen, adviseren en kennis van gezondheid en verzorging zit deze ondernemer dus van generatie op generatie in het bloed. Het team telt 4 drogisten, 2 assistent-drogisten, een winkelmedewerker en een zelfstandige pedicure.

Een assortiment waar je u tegen zegt

Bij DA drogisterij van Geest vind je een uitgebreid en uniek assortiment. Zo hebben ze, naast de 16.000 reguliere drogisterijproducten, merken die je niet zomaar overal vindt. Zoals de hoogwaardige voedingssupplementen en vitaminen van Solgar, New Care, Orthica en Toppharm. Maar ook huidverzorgingsproducten van Louis Widmer, Sans Soucis, Collistar, Weleda en Dr. Van de Hoog. Sportbandages van Uriel en de producten van Emdee en Hansaplast. En in de parfumerie is er volop keuze uit luxe en populaire geuren. DA denkt ook aan de kleintjes. Zo is er het kwalitatief hoogstaande en toch voordelige DA huismerk. Kortom, volop keuze en telkens weer wat nieuws!

Gedegen advies geven is ons speerpunt

De dames van DA drogisterij van Geest houden hun kennis op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging op peil, ze volgen voortdurend cursussen en nascholing en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook maken ze nog echt tijd voor een gesprek en vragen ze door om erachter te komen wat jij nodig hebt. Zij kennen hun meeste klanten dan ook persoonlijk, weten vaak al wat je nodig hebt of welk product het beste bij je past. Meedenken met de klant en een luisterend oor bieden, dat vinden ze hier belangrijk. Zo weet je zeker dat je met een op maat gesneden advies de deur uit gaat.

Geen dag lijkt op de vorige

“Wat ons werk zo uitdagend maakt is dat je iedere dag andere klanten spreekt die altijd weer een ander verhaal of probleem hebben,” zegt Peter. “En als we iets niet weten, vinden we het fijn om dat uit te zoeken. Omdat gezondheid en verzorging onze passie is, doen we dat graag. De complimenten die we krijgen variëren: ‘Hier word je nog echt persoonlijk geholpen. Wat weten jullie veel. Wat een heerlijke, lichte winkel. Wat een ruim assortiment. Wat zijn jullie geduldig en vriendelijk. Ik kom altijd hier omdat ik weet dat jullie goed advies geven.’ En daar doen we het natuurlijk allemaal voor!”

Bijzondere Services

 • Gratis parkeren
 • Fotoservice
 • Pedicure
 • Schoonheidspecialiste
 • DHL servicepunt
 • Luxe parfumerie

Social Media

  Volg DA van Geest op Facebook