DA Drogisterij & Parfumerie Michelle, Meppel

Welkom bij DA Drogisterij Michelle aan het Rembrandtplein 42 in Meppel, in winkelcentrum Koedijkslanden. In deze frisse, overzichtelijke buurtwinkel vinden ze niets leuker dan klanten wegwijs maken in het enorme assortiment en mensen persoonlijk helpen met hun vragen over gezondheid en schoonheid.

Openingstijden
Maandag:08:30 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 20:00
Zaterdag:08:30 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • DA Drogisterij & Parfumerie Michelle, Meppel
  • Rembrandtplein 42
  • 7944 GG
  • 0522-254400
  • Routebeschrijving

Hier vind je voor iedere vraag en voor ieder probleem op het gebied van schoonheid en gezondheid een specialist.

De vriendelijke specialist voor je gezondheid en schoonheid

Een ruim opgezette winkel die zeer goed bereikbaar is voor rolstoelen en scootmobiels. Hier zie je dezelfde, vertrouwde gezichten die klanten vaak al jaren kennen. Dit team werkt al jarenlang samen en is goed op elkaar ingespeeld. Eén dame is zelfs al 35 jaar in dienst. Renate is drogist en zwaait hier de klantvriendelijke scepter. Medewerkers hebben veelal een achtergrond als (assistent-)drogist of schoonheidsspecialist. Zij zijn dus van vele markten thuis. Kortom, persoonlijk advies verzekerd!

Een assortiment zo breed als de buurt

Een kijkje in de schappen bij DA Drogisterij Michelle toont een bijzonder breed aanbod op het gebied van schoonheid en gezondheid. Door de jaren heen continu aangevuld en geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen. Een greep uit de merken: dermatologische verzorgingsproducten van Louis Widmer, natuurlijke voedingssupplementen van New Care en Solgar en de natuurvoeding van Bountiful. We bieden een breed assortiment wellness producten zoals Janzen, Treets en Scrub en Rub die u cadeau kunt geven of heerlijke verwennerij voor u zelf. Het voordelige huismerk DA biedt voor veel A-merken een voordelig, en toch kwalitatief hoogstaand alternatief. Dus of je nou een parfum zoekt, thee, mascara, vitamines, kraamcadeautjes, cadeaupakketten of een armbandje, hier vind je het allemaal.

Nog meer gemakken voor de buurt

Deze buurtwinkel biedt allerlei praktische aanvullende diensten zoals een (pas)fotoservice, DHL-servicepunt en stomerij. Je kunt hier terecht voor een professionele oogmeting en hebt al vanaf 45 euro een complete Eyelove bril, met keuze uit meer dan 175 modieuze modellen. Ook is er een vrolijk assortiment speelgoed.

Oog voor jou

Wij organiseren regelmatig demonstraties op het gebied van schoonheid en verzorging. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor een gratis mini-manicure, make-up advies of lakken wij u nagels. Kortom, aandacht voor de klant gaat voor alles. Zodat mensen bij het verlaten van de winkel een goed gevoel hebben. Klanten kennen ons en wij kennen de klant, waardoor we vaak in staat zijn een goede inschatting te maken. Vrijwel al onze medewerkers zijn gediplomeerd (assistent-)drogist en volgen veel trainingen. Ieder heeft hier een eigen specialisme.

Bijzondere services

  • Gratis parkeren

Meest recente Facebook berichten van DA Michelle