DA Drogisterij & Parfumerie Michelle, Heerhugowaard

DA drogisterij Michelle in Heerhugowaard is een gezellige drogisterij in het buurtwinkelcentrum Stad van de Zon. Deze bijzondere drogisterij is een combinatiewinkel van een drogisterij en een Readshop. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over uiterlijke verzorging. Maar ook op het gebied van gezondheid ben je hier aan het juiste adres voor een gedegen advies.

Openingstijden
Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:08:30 - 18:00
Woensdag:08:30 - 18:00
Donderdag:08:30 - 18:00
Vrijdag:08:30 - 18:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • DA Drogisterij & Parfumerie Michelle, Heerhugowaard
 • Brandpunt 64
 • 1705 SK
 • 072-5720958
 • Routebeschrijving

Bij DA drogisterij Michelle heerst een gemoedelijke sfeer en staat ons team klaar voor al jouw vragen over schoonheid en gezondheid.

Een veelzijdig team

Het winkelteam in deze drogisterij bestaat uit Marjan, gediplomeerd drogist en bedrijfsleidster, twee drogisten en 1 assistent-drogist. Als klant merk je meteen bij binnenkomst dat deze dames houden van hun vak; enthousiasme en vriendelijkheid zijn hun eerste natuur. Omdat in deze combinatiewinkel ook een Readshop is gevestigd, zijn de dames hier breed opgeleid. De een weet veel van kantoorbenodigdheden, de ander weet veel op het gebied van uiterlijke verzorging. Met hun passie voor schoonheid en gezondheid weet je dat ze hier altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en jij dus met het beste advies de deur uitgaat.

Een luisterend oor helpt

Enkele speerpunten die je bij alle DA drogisterijen terugvindt zijn: laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en gedegen advies. Dat geldt natuurlijk ook voor deze drogisterij. Er wordt altijd tijd gemaakt voor een praatje, waardoor ze je vaak persoonlijk kennen. Door open vragen te stellen en echt goed te luisteren zullen de dames samen met jou altijd een passend advies vinden op al je vragen. Jouw antwoorden in combinatie met hun kennis; een succesvolle formule. Daarnaast volgen alle dames regelmatig cursussen en trainingen, over verschillende merken gezonde voeding en huidverzorging bijvoorbeeld. Zo zijn ze altijd up to date en weet jij zeker dat je precies het goede product mee naar huis neemt.

Je vindt altijd meer dan je zocht

Het assortiment in deze combinatiewinkel is vanzelfsprekend uitgebreider en unieker dan in een gewone drogisterij. Naast de 16.000 reguliere drogisterijartikelen vind je hier dus ook tijdschriften, boeken, kaarten en kantoorartikelen. Van deodorant tot staatslot, van een spannend boek tot mooie make-up of een lekker geurtje en van cadeaupakketten voor jong en oud tot kraamcadeautjes; hier vind je het allemaal. DA let ook altijd op de kleintjes. Een voorbeeld is het voordelige huismerk DA. Voor bijna alle A-merken is er een hoogwaardig alternatief van DA voorhanden. Maar ook als gezond en verantwoord leven voor jou belangrijk is, dan ben je hier precies op de goede plek. Volop keuze dus, uit producten die goed zijn voor dier, mens en milieu.

Bedankjes van de klant, daar worden wij blij van

Marjan: “De klanten verwennen en verassen, dat maakt ons werk afwisselend. Zo organiseren wij een paar keer per jaar evenementen met interessante demonstraties, maar ook Facebookacties, kortingen en goodybags. Echt leuk wordt het als klanten laten weten hoe blij ze met ons zijn. Ze voelen zich bij ons zo vertrouwd en op hun gemak dat ze nog eerder hier komen voor advies dan bij hun huisarts. Het komt geregeld voor dat een klant ons komt bedanken met een gebakje, omdat ze advies kregen dat echt geholpen heeft. Laatst was er een klant die een mooi bedrag had gewonnen met een lot dat ze bij ons had gekocht. Kregen wij zomaar een bos bloemen! Kijk, daar worden wij nou blij van!”

Bijzondere Services

 • Gratis parkeren
 • DHL-Servicepunt
 • Stomerij
 • Kantoorartikelen
 • Loterijen
 • Boeken, kaarten en tijdschriften

Social Media

  Volg DA Michelle ook op Facebook