• Gratis afhalen in winkel
 • Gratis verzending vanaf 30.-
 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.7 uit  288 reviews

DA de Natuurdrogist Cesure, Zevenbergen

Cesure biedt een combinatie van een breed natuurlijk assortiment en een parfumerie met schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en Hauschka-therapeuten. Kennis, goed opgeleid personeel, en alle tijd voor een praatje. Dat kenmerkt deze gezellige winkel waar je altijd weer langer blijft hangen dan de bedoeling was. Omdat ze nog alle tijd voor je hebben en je dus altijd met een goed advies weg gaat.

Openingstijden
Maandag:13:00 - 17:30
Dinsdag:09:00 - 17:30
Woensdag:09:00 - 17:30
Donderdag:09:00 - 17:30
Vrijdag:09:00 - 20:00
Zaterdag:09:00 - 17:00
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
 • DA de Natuurdrogist Cesure, Zevenbergen
 • Noordhaven 50
 • 4761 DB
 • 0168-323524
 • Routebeschrijving
Vooraanzicht Cesure

D.I.O. de Natuurdrogist Cesure is een gezellige winkel waar je vakkundig geholpen wordt door schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en Hauschka-therapeuten.

Schoonheid en natuur onder één dak

Voor drogist Monique de Roij is schoonheid altijd al een optelsom geweest van gezond leven en zorg voor je uiterlijk. Ooit begon ze dan ook in een schoonheidssalon. Totdat zich bij toeval de kans voordeed een eigen drogisterij te beginnen, die kans greep ze dan ook meteen. Het werd Natuurdrogist Cesure. Cesure betekent in het Frans een rustmoment in een muziekstuk of een gedicht. Heel toepasselijk, die sfeer wil ze ook in haar winkel uitstralen. Met twee assistent-drogisten, een pedicure, zes nagelstylisten, zes schoonheidsspecialisten, waarvan vier Hauschka-therapeuten, is kennis op het gebied van schoonheid ruim vertegenwoordigd.

Een verkwikkende belevenis

Bij Natuurdrogist Cesure is de beleving en het gevoel belangrijk. Een blik in de winkel maakt al dat je je fijner voelt, door alle gezondheidsproducten die je omringen. Maar het winkelteam heeft er echt plezier in je te helpen en te adviseren. Ze maken graag een praatje met je en daarom staat deze winkel ook bekend als gezellig en informeel. Zo kun je niet alleen heerlijk achterover liggen in de stoel van de schoonheidsspecialiste, er worden ook regelmatig make-up demonstraties gehouden. Je krijgt tips over welke make-up het beste bij je staat, en over huidverzorging en nagelverzorging. Zoals je al zult begrijpen: je blijft hier altijd langer dan je van plan was en je loopt verkwikt weer de winkel uit!

Producten die goed zijn voor iedereen

Wat de Natuurdrogist zo uniek maakt, is de keuze uit een uitgebreid assortiment aan natuurlijke producten, die dierproefvrij, duurzaam en milieuvriendelijk zijn gemaakt. Verantwoorde, gezonde producten voor mensen die bewust in het leven staan. Zo hebben wij merken die niet je niet snel vindt in de gewone drogisterij: Solgar, Hauschka, Lancome en Estee Lauder. En nog een greep uit het assortiment: fytotherapie, homeopathie, suikervrije, glutenvrije en kleurstofvrije producten, dierproefvrije huid-en haarverzorgingsproducten, spirituele cosmetica, voedingssupplementen, reformartikelen, honing en honderden soorten kruidenthee. En vergeet niet de ruime keuze aan cadeauartikelen, hier maken ze een waar feestje van het mooi inpakken van jouw cadeau!

Fijn als mensen van hun klachten verlost zijn

“Wat het werk zo waardevol maakt,”zegt Monique, “is als je mensen echt van een klacht af kunt helpen. Soms zijn mensen al meerdere winkels langs geweest, zonder resultaat, of de apotheek heeft ze zelfs naar ons gestuurd. Wij kunnen dan vaak met tips of het juiste natuurproduct precies geven wat ze nodig hebben. Dat motiveert me dag in dag uit; dat je klant tevreden de winkel uitloopt en weet waar ze de volgende keer weer terecht kunnen voor een persoonlijk en eerlijk advies.”

Speciale Services

 • Eye Love brillen
 • Ontharingsstudio
 • Gratis parkeren
 • veel Facebookacties
 • Elk jaar een feestweek

Social Media

  Volg D.I.O. de Natuurdrogist Cesure op Facebook