• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  167 reviews

Care By D.I.O. Heerhugowaard, Heerhugowaard

Wij zijn een echte gezondheidsspeciaalzaak. Aan de aparte balie kun je terecht voor uitgebreid advies voor al jouw gezondheidsvragen. Of het nou gaat over vitamines, allergieën, mondverzorging, thuishulpmiddelen: wij hebben het allemaal. Ook houden wij regelmatig proeverijen en demonstraties. Op deze manier willen wij iedereen graag een unieke belevenis bieden.

Openingstijden
Maandag:12:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 21:00
Zaterdag:09:30 - 17:30
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
  • Care By D.I.O. Heerhugowaard, Heerhugowaard
  • Middenwaard 7
  • 1703 SB
  • 072-5717539
  • Routebeschrijving
De entree van de winkel in Heerhugowaard

Care by D.I.O. is de plaats waar je terecht kunt voor alle vragen over zelfzorg en gezondheid. De toenemende zorgvragen in de winkel, vraagt om een steeds meer gespecialiseerde vakbekwaamheid.

Care by D.I.O.

Harry Piet is al sinds de jaren tachtig werkzaam in de drogisterij. In 1982 begon hij in de drogisterij in Purmerend. Inmiddels heeft hij maar liefst 7 winkels verspreid over Noord-Holland. Voor al uw vragen over uw gezondheid kunt u in Heerhugowaard terecht bij Ditta, Marieke en Petra. Door hun vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht wordt er gezocht naar de beste keuze voor jou.

Gezondheid als speerpunt

In de loop der jaren merkte Harry dat er steeds meer mensen aan zijn toonbank komen met vragen over hun gezondheid. Hij begon zich dan ook steeds meer te interesseren en te specialiseren in gezondheid. Steeds weer zijn mensen positief verbaasd over de enorme vakkennis die de medewerkers inmiddels hebben opgebouwd. Dat is ook niet zo vreemd want gemiddeld wordt er een avond in de week voor opleiding gereserveerd.

Uniek en natuurlijk assortiment

De Care by D.I.O. in Heerhugowaard is anders dan een gewone drogisterij. Je vindt er uitsluitend gezondheidsproducten. Hier geen gangbare drogisterijproducten, zoals een fles Andrélon, maar gespecialiseerde gezondheidsproducten zoals braces, mond- en wondverzorgingsproducten, biologische kruiden en noten, glutenvrije producten, alle denkbare vitamines en preparaten, sportbandages, rollators, alzheimerservies en speciale keukenhulpen.

Discreet en persoonlijk advies

Er is een hoop veranderd sinds Harry begon in 1982. De zorg wordt versoberd en de mensen zijn steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun gezondheid. Daarom komen ook steeds meer mensen voor advies naar Care by D.I.O.. Klanten voelen zich prettiger in een winkel die helemaal is ingericht op zelfzorg. "Klanten die eenmaal bij ons naar binnen zijn gekomen, zijn achteraf vaak opgelucht. Ze liepen al langer met klachten rond en durfden niet naar de huisarts." Vertelt Harry Piet, "wij vinden het dan ook belangrijk om de drempel heel laag te houden. Zo creëren we een vertrouwensband die belangrijk is bij zoiets als jouw gezondheid."

Heb je zelf een gezondheidsvraag?

Als je rondloopt met gezondheidsvragen of je maakt je zorgen kom dan gerust eens langs. Soms kan de oplossing heel eenvoudig zijn maar soms is het advies om toch maar naar de huisarts te gaan van grote waarde. We merken zo vaak dat mensen die op internet gaan zoeken juist meer in de war raken door alles wat daar wordt geschreven. Maar blijf nooit met gezondheidsvragen rondlopen. Kom gerust naar onze winkel.

Thuisbezorgen met de e-bike bakfiets

We bezorgen bestellingen thuis met een e-bike bakfiets. Dus heel milieuvriendelijk. Deze rijdt iedere dag door Heerhugowaard om klantenbestellingen te bezorgen. Voor drie uur besteld is dezelfde dag voor zes uur thuisbezorgd. De bezorger heeft een mobiele pinautomaat bij zich voor je eigen en onze veiligheid. Bestellen kan heel makkelijk via deze webshop, maar voor een persoonlijk advies kan je ook altijd bellen: 072-5717539.

Koopzondag

Met koopzondagen zijn we open van 12:00 - 17:00

Meest recente Facebook berichten van Care by D.I.O. Heerhugowaard