• Gratis afhalen in winkel
  • Gratis verzending vanaf 30.-
  • Voor 20.00 besteld, morgen in huis*
8.6 uit  167 reviews

Care By D.I.O. Diemen, Diemen

Welkom bij Care by D.I.O. Diemen! Onze gezondheidswinkel ligt middenin het gezellige winkelcentrum in Diemen-Noord. Stap eens onze warme, frisse winkel binnen. Aan onze aparte balie nemen wij alle tijd om samen met jou de oplossing te vinden voor jouw unieke gezondheidsvraag. Want ons team is goed opgeleid en gespecialiseerd in gezondheid. Bij ons vind je dan ook echt alles voor je gezondheid. Van brace tot rollator, en van vitamines tot alzheimerservies.

Openingstijden
Maandag:11:00 - 18:00
Dinsdag:09:00 - 18:00
Woensdag:09:00 - 18:00
Donderdag:09:00 - 18:00
Vrijdag:09:00 - 19:00
Zaterdag:09:00 - 18:30
Zondag:Gesloten
 
Contact gegevens
De entree van de winkel in Diemen

Bij Care by D.I.O. in Diemen nemen ze alle tijd voor jouw gezondheidsvraag aan een aparte, rustige balie en zoeken ze samen met jou voor een passende oplossing.

Gezondheid is onze corebusiness

Drogisten, en tevens echtgenoten, Harry Piet en Marieke zijn een ijzersterk duo. Ze hebben al sinds begin jaren tachtig van de vorige eeuw een drogisterij. Harry had zelfs voordat hij die winkel had al interesse in gezondheid, maar dit breidde zich uit nadat hij drogist werd. Hij en zijn vrouw blijven op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Een avond per week reserveren zij voor scholing. Van hun kennis pluk jij dus de vruchten. Maar in deze winkel kun je ook profiteren van de kennis van schoonheidsspecialiste Hanneke. En van Petra, assistent-drogist en allesweter op het gebied van haarverzorging en kapsels.

Assortiment dat je alleen hier vindt

Wat deze winkel zo uniek maakt is dat je er werkelijk alles vindt voor je gezondheid. Hier geen fles Andrélon shampoo, maar de betere merken op natuurlijke basis. Zij hebben heel veel gespecialiseerde gezondheidsproducten zoals braces, sportbandages en speciale wondverzorgingsproducten. Glutenvrije producten en in samenwerking met mondhygiënistes een groot en gespecialiseerd assortiment mondverzorgingsproducten. Daarnaast rollators en allerlei handige keukenhulpen en hulpmiddelen voor als bewegen niet meer helemaal vanzelf gaat. Speciale merken zijn Vitility, Solgar, Himalaya en Newcare. Hier is winkelen een belevenis. Want er zijn ook vaak therapeuten aanwezig die consulten verzorgen. Of wat te denken van de proeverijen en demonstraties waar je zintuigen geprikkeld worden.

Een helpende hand in een veranderende wereld

“Er is veel veranderd sinds de jaren tachtig,” zegt Harry Piet. “De zorg wordt versoberd en de overheid trekt zich steeds meer terug, we moeten meer zelf doen. Je merkt dat steeds meer mensen voor gezondheidsadvies naar ons komen. Klanten voelen zich meer op hun gemak in een winkel als de onze, waar alles in ingericht op zelfzorg. Het is hier laagdrempelig. Wij hebben alles om zowel klachten te voorkomen als te genezen. Daarom is een luisterend oor bieden bij ons heel belangrijk. Mensen komen met zaken die ze soms zelfs liever niet met hun huisarts bespreken. Je bouwt echt een vertrouwensband op, belangrijk als het om je gezondheid gaat.”

De klanten motiveren ons

Een klant die terugkomt om te vertellen dat het product dat wij meegaven heeft geholpen. Iemand die niet naar de dokter durfde en die je na een paar vragen gerust kunt stellen. Of een klant die gewoon zegt dat ze gewoon graag in onze winkel staat en zo blij wordt van onze producten. Zomaar wat reacties die Marieke motiveren om dagelijks het onderste uit de kan te halen. Marieke: Als je rondloopt met gezondheidsvragen of je maakt je zorgen, kom dan gerust eens langs. Soms kan de oplossing heel eenvoudig zijn, maar soms is het advies om toch maar naar de huisarts te gaan van grote waarde.”

Meest recente Facebook berichten van Care by D.I.O. Diemen