Walra handdoeken sparen bij D.I.O

D.I.O. biedt jou de gelegenheid om in een handomdraai een complete serie exclusief kwaliteitsbadgoed van Walra bij elkaar te sparen. Spaar voor superzachte baddoeken en douchelakens van een zware 500-gramskwaliteit, plús voor een heel speciaal nieuw item: de heerlijke luxe hamamdoek. Deze is van 100% katoen en heeft een mooie fijn geweven buitenzijde en een zachte, goed absorberende badstof binnenzijde. Om de set helemaal compleet te maken, kun je er 4 washandjes bijkopen voor € 3,50.

Alle items zijn verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren: offwhite, petrol, zachtroze en antraciet.


Hoe werkt de Walra Spaaractie?

Voor elke € 5,- die je bij D.I.O. besteedt, ontvang je een zegel voor op je spaarkaart:

Walra handdoeken sparen bij D.I.O

De eerste spaarzegel krijg je van ons cadeau (deze staat voorgedrukt op je spaarkaart) en bij 6 zegels is je spaarkaart al vol. Dus dat schiet lekker op! Sparen kan van 11 september t/m 19 november 2017. Ga snel naar jouw D.I.O.-winkel om een spaarkaart te halen en te starten met sparen!

Een volle spaarkaart?

Lever deze dan in bij een van onze winkels. Elke volle spaarkaart is met een kleine bijbetaling goed voor een prachtig badtextielproduct naar keuze. Je kunt kiezen uit de volgende items van Walra:

  • Set van 2 luxe baddoeken, 50 × 100 cm: een volle spaarkaart + € 3,99 (winkelwaarde € 11,90)
  • 1 luxe douchelaken, 70 × 140 cm: een volle spaarkaart + € 3,99 (winkelwaarde € 11,95)
  • 1 luxe hamamdoek, 100 x 180 cm: een volle spaarkaart + € 6,99 (winkelwaarde € 19,95)

Deze artikelen liggen al voor je klaar in onze winkels, zodat jij er – na inlevering van je volle spaarkaart en bijbetaling van het betreffende bedrag – meteen de deur mee uitloopt! Volle spaarkaarten kun je inwisselen t/m 3 december 2017.

Maar let wel op: de actie geldt zolang de voorraad strekt en sparen gaat hard. Wacht dus niet te lang met het inwisselen van volle spaarkaarten.
Op = op!


Actievoorwaarden sparen in de winkel

  1. Van 11 september t/m 19 november 2017 ontvang je bij besteding van elke € 5,- één spaarzegel.
  2. Een volle spaarkaart (6 spaarzegels) kun je inleveren t/m 3 december 2017 in een van onze winkels en geeft met bijbetaling recht op een van de te sparen items, zolang de voorraad strekt.
  3. Je ontvangt geen zegels bij aankoop van geneesmiddelen, babyvoeding, Eyelove, cadeaukaarten en andere waardepapieren.
  4. Spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  5. D.I.O. behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen of frauduleus lijken.

Actievoorwaarden sparen via de webshop

  1. Van 11 september t/m 19 november 2017 ontvang je bij elke webshopbestelling één spaarkaart + net als in de winkel voor elke € 5,- die je besteedt één spaarzegel.
  2. Verder gelden alle actievoorwaarden (2 t/m 5) zoals bij sparen in de winkel.

Let op: volle spaarkaarten kunnen uitsluitend in onze winkels worden ingewisseld.